tisdag 12 juni 2012

Fotoutmaning vänner emellan - Dags för en ny utmaning!


Tisdag och dags för en ny Fotoutmaning vänner emellan! Varje gång det är dags att göra ett inlägg om ett nytt tema i vår fotoutmaning känner jag glädje över att Kristina och jag valde att bjuda in er i vår fotoutmaning och ännu mer glädje över att så många tycker att det är en rolig idé och vill vara med. Vi hoppas förstås att ni vill vara med den här gången också. Temat i fotoutmaningen den här gången är Ränder. Det är ett tema som snurrat i mitt huvud ett tag men bara som ett ord, ordet ränder. Jag har faktiskt bara en bild i huvudet av "ränder" just nu och den bilden kommer jag definitivt inte kommer att kunna ta, åtminstone inte till söndag. Bilden jag har i huvudet är nämligen ränderna på en zebra;) Nej, det blir till att tänka till kring ränder på något annat sätt.


Många av er känner igen de här fotoutmaningarna nu. Jag säger därför bara att vi gör som vanligt den här gången också. Lämna en kommentar hos mig eller Kristina om du vill vara med. Lägg upp din bild/bilder på din blogg på söndag och bjud gärna in andra bloggare att vara med. Är du kanske ny här eller undrar mer om Fotoutmaning vänner emellan hittar du fler inlägg om du klickar på kameran i högerspalten. Annars är du så klart välkommen att höra av dig.

Hoppas att ni som tittar in här har haft en fin tisdag!

Maria

12 kommentarer:

 1. Ni är fantastiska på att utmana oss med klurigare och klurigare teman! Jag är med!

  SvaraRadera
 2. Självklart är jag med... har suttit hemma och varit lugn *hihi* och undrat vad för utmaning du skulle hitta på :D . Tror redan nu att jag vet vad för bild jag kommer välja.
  SV. på det du frågade. Ikea har tyglådor (vita och svarta i något avtorkbart material, till garderober.) En sådan lägger jag saker i för att inte få kanter runt om. Så som bilden idag ;)

  Ha det gott. Kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastiskt fin blogg du har! Jag har aldrig ramlat över den tidigare men jag kommer definitivt kika in här igen!
  Lycka till med ränderna =)

  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Förra gången klurade jag ett bra tag och jag lär säkert göra det igen men jag hänger på på söndag! Ränder...

  SvaraRadera
 5. För första gången fick jag direkt bilder framför mig när jag läste om er utmaning!:) Sitter bl a i en randig tröja just nu... Kanske vore ett sätt för mig att börja fota igen att gå med i er utmaning?!? Gör ett försök att vara med den här veckan, så får vi se vad det blir i slutändan!:)
  Fick lite dåligt samvete när du skrev om din joggning. Är segt för närvarande och jag har svårt för att ta mig ut, men nu ska jag försöka komma ut imorgon.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Klart jag vill vara med, ränder oj vad spännande!
  Vad roligt att du vill vara med i min utlottning, och TACK för dina fina ord om både blogg och den nya headern! :) Vilken egoboost! Jag har ritat headern i Indesign och sedan exporterat den som en jpeg bild och laddat upp... Hur andra gör vet jag inte men är minsann lite nyfiken, hur gjorde du?
  Ha en toppen kväll!
  // Sandra

  SvaraRadera
 7. Ja!!!! Jag är med :) Hmmm spännande!

  SvaraRadera
 8. Jag är med som vanligt! Nu gnuggar jag igång de där geni(?)knölarna igen.....

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Ja vad skoj! Jag ska se till att vara i tid den här gången :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Jag är naturligtvis på :)
  Kram!

  SvaraRadera