Fotoutmaning vänner emellan

Fotoutmaning vänner emellan började som en rolig grej mellan mig och min vän Kristina. Efter att ha gått en fotokurs på Medborgarskolan i Malmö ville vi hålla liv i våra nyvunna fotokunskaper och idén att utmana varandra att fotografera på bestämda teman föddes. Efter några omgångar med fotoutmaningar oss två emellan valde vi att bjuda in alla er i bloggvärlden till våra utmaningar. Ju fler vi är desto mer inspiration och fotoglädje tänkte vi. Så hur fungerar det då? Jo ...

  • Våra teman presenteras alltid på en tisdag i en udda vecka, här hos mig och hos Kristina. Bilderna publiceras söndagen därpå. 
  • Alla är varmt välkomna att vara med! Det finns inga krav på kunskaper eller fotoutrustning.
  • Det är fritt fram att tolka temat hur man vill. Du väljer själv hur många bilder du vill publicera och det är även fritt fram att redigera och bildbehandla bilderna.
  • Du som väljer att vara med får gärna länka ditt bidrag så att Kristina, jag och många andra kan hitta det. Det gör du genom att klicka på länkverktyget, en blå groda, som finns i mitt fotoutmaningsinlägg här på Edith & Jag söndagen då vi publicerar bilderna, alltså söndag i udda vecka.
  • Du som tycker att det här verkar kul och kanske vill tipsa fler bloggare får gärna låna vår bild "Fotoutmaning vänner emellan".
  • Och till sist det som kanske är allra viktigast, det ska vara roligt att vara med i Fotoutmaning vänner emellan! 


Är du nyfiken på de teman som redan varit hittar du dem i etikettmolnet under Fotoutmaning vänner emellan. Hoppas att vi ses i Fotoutmaning vänner emellan nästa gång det är söndag i udda vecka!

Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar