måndag 26 mars 2012

Grönt ...

Grönt är skönt heter det ju och just nu är grönt helt underbart! Grönt för mig är våren, naturen och trädgården. Jag njuter av att se gräsmattorna få tillbaka sin friska gröna färg och den fräscha ljusa gröna färgen som de nyutslagna bladen har. Och att återigen kunna vara ute och påta i trädgården är härligt. Grönt i inredningen är däremot ingenting för mig. Nu är det tredje färgen i Sandras färgutmaning som jag säger så om. Jag har ju redan uttryckt min tveksamhet inför rött och gult, och man kan ju undra om det finns några färger jag gillar i inredning. Det gör det men lite kinkig med färg är jag allt.


Nej grönt är alltså inte den färg jag kommer bäst överens med i inredningssammanhang men tro det eller ej så hade båda barnen gröna fondväggar på sina rum för ett tag sedan. När huset skulle byggas fick de välja själv, eller nästan själv i alla fall. Jag gick med på grönt med villkoret att jag fick ha inflytande över nyansen på den gröna färgen. Piggelingrönt och Kermitgrönt godkändes alltså inte. Färgen som numera är övermålad syns i ett inlägg om dotterns rum.

Det är fler och fler bloggare som hoppat på Sandras färgutmaning så titta gärna in till  

Kram och trevlig kväll!

Maria

8 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin bild, härligt ljus.

  Grönt passar bäst i naturen, så tycker jag också (även om jag har hittat mer grönt här hemma än vad jag trodde jag skulle).

  Ha det bra
  Jenny

  SvaraRadera
 2. inte heller här är grönt en favoritfärg i inredningen, Ikea har inte gjort vare sig Pax, malm eller Billy i grönt och bor man 4 personer på 72 kvadrat är det bara Pax, Malm och Billy som gäller inredningsmässigt. :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild. Jag hade också svårt att hitta grönt. Hoppas allt är bra med dig min vän. Hittade förresten en grön fågel i ditt påskris.
  Nu ska jag titta på hustoppen på tv8, riktigt bra faktiskt. Synd bara att jag upptäckte det så sent. Sista programmet i dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt fin bild, härlig att våren börjar komma på allvar :D

  Ha en trevlig kväll,
  Malin

  SvaraRadera
 5. Men vilken vacker bild! :) Du är ju grym!! Nästa vecka kan nog vara en fäg för dig... Men jag tycker att du klarade grönt galant!
  Trevlig kväll, Sandra

  SvaraRadera
 6. Men grönt som är så fint i inredning. Men jag kan väl hålla med om att piggelingrönt kanske inte skulle vara en favorit på väggen...

  SvaraRadera
 7. Vad kul att du kikade in hos mig :)
  Ja grönt var verkligen svårt och jag håller med dig även rött och gult är lite knepigt i min inredning hemma. Rött dock till julen men annars är jag feg när det gäller färger.

  Ha en toppen dag!!

  Kram

  SvaraRadera