fredag 17 februari 2012

Idag ...

Idag har det varit en sådan där dag då man riktigt känner att vintern är på väg bort och våren har kommit ett steg närmare. Eftermiddagen i min del av landet har bjudit på sol, några plusgrader och det har varit i det närmaste vindstilla. Eftermiddagen har också bjudit på en ny frisyr och en liten vårblomma.


Penséer tål ju visserligen lite kyla men än vågar jag inte sätta ut den här lilla sötnosen i trädgården. Den får stå här inne istället och pryda soffbordet som jag förövrigt är ruskigt sugen på att måla om. Jag har ju lyxen att se fram emot en ledig vecka på hemmaplan och kanske kanske att det kan hända något kul på inredningsfronten här hemma då. Vi får helt enkelt se.  Nu är det i alla fall fredag och jag önskar en trevlig helg!

Maria

4 kommentarer:

 1. Känner som du. Risken är att jag somnar i soffan. Vilken bra idé med vårblomman inne. Tror jag ska göra som du. Ha det bäst. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt med hemmafix en hel vecka! Klart du ska måla om möbler :-D

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag råkade hamna på din blogg och vill bara säga att den är jättefin! Måste testa att göra sådana där bokmärken med tänder direkt, jag som sällan eller aldrig pysslar, och du tar så fina bilder! Tack för att jag får läsa här.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig eftermiddag! Vi var ute och busade i snön på förmiddagen, strålande sol och någon minusgrad, försökte få någon fräken i smyg. Härlig vecka du verkar ha framför dig!
  Som vanligt så vackra foton, hur gör du?
  Kram, sandra

  SvaraRadera