lördag 20 augusti 2011

Lördagsmys...

En solig lördag som börjar med frukost på Ikea tillsammans med svägerskan kan knappast bli annat än mysig. Vi hade turen att  få vara med om katalogsläpp med presentation av temat för den nya katalogen och efter en god frukost och visning strosade vi runt i varuhuset. Det fanns mycket fint att titta på och en och annan idé snurrar nu i huvudet. Ett vacker tyg fick följa med mig hem. Gråbrun botten med svarta grenar, många vita blommor och några orange. Orange är en väldigt oväntad färg i vårt hem och inte alls en färg som mina ögon i vanliga fall fastnar för men det var något med det här tyget som ropade på mig. Kanske var det höstkänslan i tyget som jag föll för, jag tror nästan det. För säga vad man vill, det är höst i luften och jag har lust att föra in lite höstkänsla i huset nu.



Vad tyget ska användas till har jag ännu inte riktigt bestämt. Antingen blir det ett draperi i tvättstugan eller en stor tygtavla i vardagsrummet eller möjligtvis en tygtavla i hallen. Det blir ett kärt besvär att fundera ut vad det ska användas till. Ikeakatalog och några meter tyg ... det är lördagsmys det!

Maria

3 kommentarer:

  1. Har redan hunnit bläddra igenom katalogen några gånger och hittar en del jag vill ha. Tillsammans med brorsan ska jag göra en beställning av köksskåp till arbetsrummet under hösten. De ska köksskåp till sin tvättstuga.
    Snyggt tyg! Gillar inte heller orange, men här var det en färgklick!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för en trevlig dag ! Mitt tyg gillades även av mannen. Så det blir ny tavla och kuddar. Kram po

    SvaraRadera
  3. Fint tyg. Blir riktigt sugen på att ta en sväng till IKEA nu när jag läser ditt inlägg.
    Trevlig söndag! Kram.

    SvaraRadera