onsdag 1 september 2010

lila med gröna prickar

1 september, min födelsedag och inte längre någon tvekan för min del om att det nu är höst. Kan inte låta bli att visa en present jag fick idag, eller snarare en del av en present, för den ville inte alls låta sig fotas som jag ville. En knälång regnkappa, vackert skuren med dragsko i midjan och med fin resårdetalj på ärmen. Och färgen, ljust grålila med gröna prickar! Jag är så barnsligt förtjust i denna regnkappa att jag givetvis glatt har använt den idag trots att regnet har lyst med sin frånvaro. Men faktiskt är det ju så att den inte bara skyddar mot regn utan också mot kyliga vindar så den kommer jag att ha glädje av de flesta dagar ett tag framöver. En perfekt present för en höstmysare som jag!
Önskar dig en mysig kväll!
Maria

5 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! Jätte fin regnjacka du fått!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott!!
  Regnjackan var hur fin som helst - å jag älskar ju prickigt :)
  Kramar Marie

  SvaraRadera
 3. Åh prickigt är min favvo!
  Kram På dig
  Malin

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott! hipp hipp hurra!!!

  jag tycker att din regnkappa ser jättefin ut! Alltid kul att ha något fint att dra på sig när vädret är allt annat än kul...

  Ha en riktigt skön helg!
  kram emelie

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott på din dag! Jag tror att jag också skulle behöva en så fin regnkappa så att jag kanske blir mer välvilligt inställd till hösten och allt regnade. Fast idag har vi faktiskt sol, hör och häpna!

  Ojlat ekbord är i kombination en knivig utmaning att måla. Ek är ju ett ganska "gropigt" träslag som i sig är svårt att måla, och olja stöter ju bort färg. Jag skulle nog råda dig till att försöka slia bort så mycket av oljan som möjligt och sedan grunda med oljebaserad färg.

  SvaraRadera