tisdag 22 oktober 2013

V som i ...

Malins och Saras fotoutmaning från A-Ö fortsätter och idag är de framme vid bokstaven V. Idag är det också dags att presentera ett nytt tema i min och Kristinas fotoutmaning, Fotoutmaning vänner emellan, för det är ju tisdag i udda vecka och just idag går de båda fotutmaningarna att kombinera i ett inlägg.


V som i ...

"Vintertid"

Vintertid är nämligen temat den här gången i Fotoutmaning vänner emellan. Vintertid som i att det snart är dags att ställa tillbaka klockan tänker jag men inte mer vinter än. För än är det höst och jag har ju inte njutit färdigt av färgglada höstlöv så vintern får gärna vänta lite till.

Maria


9 kommentarer:

 1. Känner väl lite lika inför det där med vinter...
  Men temat ska jag vara med på förstås=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Visst kan vi ha höst lite till. Spännande utmaning! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Visst vill vi njuta av höstens ljuvliga färger ett tag till, så klart hänger jag med på fotoutmaningen. ha en fortsatt fin onsdag. Kram

  SvaraRadera
 4. Kul utmaning. Man lockas ju av att välja en av de många bilderna på all snö vi fick förra våren, men jag ska försöka tänka lite nytt. Och kanske kombinera med Å i den andra fotoutmaningen... Spännande!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Å... vilken utmaning det blir på söndag! Kul, kul... bäst börja fundera direkt!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Tack för påminnelsen :) Jag brukar oftast vakna på morgonen och inse att jag kunnat ligga en timme till :) Nu på söndag skall jag bara njuta!

  kramen

  SvaraRadera
 7. You have make a beautiful photo!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 8. Fina foton på hösten!

  Vintertid ja... den nalkas, men tänker njuta av denna vackra höst, som vi faktiskt har! Ser dock fram emot en vit och vacker jul!!
  Kram!

  SvaraRadera