torsdag 24 oktober 2013

Det börjar falla på plats ...

För ett par veckor sedan drog vi igång med en ommöblering här hemma, en ommöblering som vi egentligen var ganska tveksamma till. Tanken var att anpassa vårt hem lite mer efter de två tonåringarna men det hela kändes mest rörigt och ett tag var vi redo att flytta tillbaka allt igen men nu, nu börjar saker och ting faktiskt att falla på plats.
Det är en del kvar att fixa och några inköp behöver göras men min lilla vrå som numera finns i vardagsrummet är i alla fall klar och jag trivs riktigt bra där. Kanske inte helt klar förresten, för när jag nu tittar på bilderna blir jag sugen på att flytta tavlorna som hänger ovanför skrivbordet och byta ut dem mot ett helt gäng mindre tavlor som just nu hänger i allrummet. Ja vi får väl se hur det här slutar helt enkelt ;)

Maria

7 kommentarer:

 1. Kul med omdirigering av hemmet, som en nystart och ny energi. Verkar vara hur toppen som helst!! Just nu börjar våra köksfixar planer dra igång, när vi sen börjar, det vet jag inte än...men hoppas på väldigt snart

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev. En väldigt mysig och kreativ hörna. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. It looks cozy!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 4. Det ser väldigt fint ut tycker jag. Färgmässigt och stilmässigt. Men där är du ju säker, så jag är inte särskilt förvånad :)

  SvaraRadera
 5. En fin liten hörna, skönt att det faller på plats man blir lite kluven när man börjar dra runt på möblerna!
  Sen är det ju bra att fota så man kan se sina "fel" ;-)

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Riktigt fint har du i din hörna! Och inte kan det väl vara svårt för dig att hitta motiv att rama in så vackra foton som du alltid bjuder på!
  Fredagskramar M.E

  SvaraRadera
 7. Nästa helg flyttar yngsta dottern hemifrån. Då börjar vår rotation av möbler. Jag hade låtit dom fina tavlorna hänga kvar över skrivbordet, men flyttat dom lite närmre varandra. Kram Anita

  SvaraRadera