måndag 21 oktober 2013

Godaste lunchmackan ...

Jag är smått tokig i bröd och äter gärna mackor med olika pålägg både till frukost och lunch. I går testade jag ett "mackrecept" från senaste numret av Buffé. En macka gjord på surdegsbröd med lufttorkad skinka, ruccola, mozzarella, fikon och basilika toppad med flingsalt och peppar. Mums! Fina färger blev det på mackan också och det gör ju inte saken sämre. 





Så är det måndag igen och själv har jag en lång arbetsdag framför mig. Hoppas att du som kikar in här har en fin måndag!


Maria

10 kommentarer:

  1. Mumsigt, jag älskar fikon. Stor kram Kristina

    SvaraRadera
  2. Ser smaskigt ut. Fina bilder som alltid. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Oj vad gott det ser ut! Och vackert! Jag som är mackälskare skulle mer än gärna testa den! ;-)

    Ha det gott!
    kram!

    SvaraRadera
  4. Jag är också en mackälskare och skulle gärna prova den där mackan.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag gillar också mackor men borde nog försöka att äta lite mindre bröd egentligen. Fina "mackbilder" och dina fikon var så vackra. Ha det bra Karin

    SvaraRadera
  6. Vilken vacker macka!! Fikon har jag svårt för, men vill så gärna för de är nyttiga och ser så goda ut. Får kanske göra ett nytt försökigen med ditt mackrecept

    Snygga foton!!

    Kram kajsa

    Kram kajsa

    SvaraRadera
  7. Så gott det ser ut! Tack för tipset ;)

    kramen

    SvaraRadera
  8. Den där mackan ser ju ut att vara gjord till mig! Mina favoriter på surdegsbröd, mums...
    Kram M.E

    SvaraRadera
  9. Tittar ikapp på dina fina bilder :) Det här såg verkligen underbart ut!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera