fredag 27 april 2012

Fredag kväll ...

Fredag kväll och en långhelg med fyra lediga dagar ligger framför mig. Jag önskar att tiden ska gå riktigt riktigt långsamt dessa dagar så att jag hinner i fatt allt jag inte hunnit under veckan som varit intensiv. Så blir vardagen ibland, intensiv och stressig och det lämnar ofta efter sig en känsla av otillräcklighet.

Med hopp om att tiden ska "snigla" sig fram ...

Men nu väntar som sagt lite ledighet och jag hoppas på att hinna med en tur på stan, lite pyssel i trädgården, lite pyssel inne och så förstås en del fotografering. För på söndag ska det finnas åtminstone en bild på temat I luften här på bloggen. Kul att några av er är sugna på att vara med i Fotoutmaning vänner emellan igen!

Trevlig helg!

Maria
6 kommentarer:

 1. Tänk att du kan få en snigel så vacker! :)
  Fin fredag på dig med!
  // Sandra
  Pssst! Dejten med maken var mycket trevlig, precis vad vi behövde!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas också att tiden sniglar sig fram. Jag jobbar på måndag men det känns ändå som långhelg. Visst ja ni var ju på Carmen. Det ska bli så roligt, inte minst eftersom jag vann. Kan du tänka dig jag som skoja så med Patrik. Ha en toppen helg fina du. största kramen Kristina
  Ps det är kalasdax för oss på lördag....ha mobilen redo :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas också att tiden ska "snigla" sig fram i helgen. Lyckades få ledigt på måndag nu i em och det ska bli så skönt. Lite saker har vi inplanerat, men jag hoppas även att hinna baka lite och att röja lite i förrådet/arbetsrummet.
  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kikar in och önskar dig en trevlig lördag.
  Vacker bild!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Seeeegt ska det gå! Jag, som har ett akut-akut-jobb och ska jobba i helgen, önskar seghet även där. Faktiskt.
  Ha det! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Är ju inget fan av sniglar, men bilden är otroligt fin!! Kram till dig

  SvaraRadera