tisdag 24 april 2012

Fotoutmaning vänner emellan - Nu är det dags igen!

Nu är det dags igen! Två vänner utmanar varandra att fotografera på ett bestämt tema och du får mer än gärna vara med. Den här gången är det Kristina som tänkt till kring ett tema och utmanar till att fotografera på temat I luften. Ett ganska klurigt men samtidigt roligt och utmanande tema tänker jag. Som tur är så är det en utmaning som man får angripa precis hur man vill bara man gör det för att det är kul. Du kan alltså ta en bild, ta många bilder, redigera eller leka med bildbehandling om du vill det. Vi publicerar våra bilder på söndag den 29/4.


För snart två veckor sedan var vi ett gäng bloggare som presenterade bilder på temat På väg. Så många fina bilder det blev! Hoppas att vi får se en hel del bilder till detta temat också.

Vill du vara med är det bara att lämna en kommentar här hos mig eller hos Kristina så att vi vet att just du är med. Då kan vi länka tillbaka din blogg och hitta till dina bilder. Vill du skapa ett inlägg på din blogg om fotoutmaning får du gärna låna vår bild Fotoutmaning vänner emellan.

Maria


9 kommentarer:

 1. Jag tycker ju att detta är så superkul, så jag hakar på såklart! :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Jag är med med med, tycker det här var jättekul! Lagom nivå, inte för ofta, kluriga teman!
  :) Ha det bäst!!
  Sandra

  SvaraRadera
 3. Självklart är jag på! Det här gillar jag.

  SvaraRadera
 4. åh vad roligt! perfekt, jag vill såklart va med!

  SvaraRadera
 5. Vad ska man hitta på den här gången då? Klurigt men spännande att se vad det leder till. Undrar vad andra tänker om detta temat? Nu är det bara att låta hjärnan fundera....

  Bra tanke att ha det varannan vecka!!

  Ha dé gott!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 6. Jag vill också vara med igen, har sett fram emot detta! Lite klurigare tema den här gången, kul!

  SvaraRadera