lördag 17 mars 2012

Att ladda batterierna ...

Det har varit en sådan där hektisk vecka då det inte har funnits tid och energi till något piffande i hemmet eller något pysslande. För att ladda batterierna inför helgen tog jag med Edith på en promenad i skogen efter jobb igår och bara njöt av vårsolen. Ljuset var alldeles fantastiskt! Sol och ett mjukt dis som trots att det mesta i skogen ännu har höst- och vinterfärger ändå berättar att det är vår. Promenaden fick definitivt energinivån att stiga igen och vårkänslorna att sätta fart. Och på tal om vårkänslor. Bland änderna i skogsdammen var det starka vårkänslor. Oj vad honorna uppvaktades. Herrarna kunde liksom inte vara nära nog och simmade hela tiden efter damerna.
Med laddade batterier hoppas jag på att åtminstone få gjort ett litet pyssel den här helgen. Har nämligen en ny ryggsäck som behöver lite "piffning".

Önskar dig som tittar in till mig en riktigt skön helg!

Maria


4 kommentarer:

 1. TACK! :) Hoppas din helg blir pysslig, solig och fin!
  Vi startade upp helgen med bus i sängen (med barnen alltså) och sedan plask och lek i lekparken som avslutades med våffla och fika på närliggande café. Nu sover de små och mamma "panikysslar" medan mannen joggar... ;)
  //Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, snabbt ska det gå. Då blir det fel. Mamma "PanikPysslar" och ingenting annat vad det nu kan vara...

   Radera
 2. Så klokt och så skönt att bryta av med en skön promenad! Ibland behövs det inte så mycket för att det ska vända:) Hoppas du har en skön lördag!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Här har det också varit fullt upp hela veckan och även idag. Imorgon hoppas jag att det blir en lugnare dag då jag kan hinna med en joggingrunda och även hinna med att greja lite här hemma.
  Skönt att du fick tid till en härlig promenad!:)
  Kram

  SvaraRadera