onsdag 14 mars 2012

Horses ...

Djurmotiv av alla de slag verkar vara populära i inredningsammanhang. För lite sedan såg jag en fascinerande bild i en inredningstidning där en hel vägg var tapetserad med en bild av en häst. Ganska läckert men absolut inget för vårt hem. Men kanske att jag väljer att skriva ut en av de här bilderna för att ha i en ram på tavellisten.Vacker, ståtlig och nyfiken. Hur snällt som helst kom den här pållen fram till staketet och poserade för mig. Fast egentligen var det inte mig han var intresserad av. Det var Edith som lockade. Hon satt lika nyfiken på andra sidan staketet.

På tal om foto. Många i bloggvärlden har liksom jag upptäckt glädjen i att fotografera och jag har en fråga till er. Vad gör ni med era foto, förutom att publicera på bloggen. Ligger de kvar i datorn, blir de till fina album eller? Har du något bra tips på hur foto kan tas tillvara så får du gärna berätta för mig.

Kram

Maria

4 kommentarer:

 1. Här i England finns det fotoböcker man kan göra, och min plan är att sätta ihop en för varje år i familjen. Men ju mer jag bloggar desto mindre ork finns det att sitta och pyssla med det också, tyvärr. Annars har jag funderat på att köpa en sådan där digital tavelram, så att jag ha vilka bilder jag vill som tavla, när jag vill, och sedan byta ut dem. Vet inte omd et blir snyggt dock...

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Ja du, det är en bra fråga detta, hur tar man vara på foton i denna digitala tidsålder... Trots att jag lovat mig själv flera gånger om att framkalla bilder och sätta i album, så har det inte hänt på flera år! Och trots att jag har backup för de flesta foton känner jag mig alltid lite orolig att de skall försvinna innan jag tar tag i att framkalla papperskopior. I synnerhet förstås bilder på barnen!

  Jättevackert foto på din fyrbenta vän, det där första, och definitivt något som skulle göra sig fint som tavla!

  Svaret på din fråga om transferpapper är att jag tycker det verkar bero både på vilken typ av transferpapper man har (minns tyvärr inte vilket mitt var, då jag haft flera lösa utan originalförpackning kvar sedan ett par år)och vilken typ av tyg man trycker på. Jag har ju tryckt på grovt linnetyg ett par gånger, och dess grova struktur är inte idealiskt. Tror ett slätare tyg skulle funka mycket bättre. Vet dock inte hur väl det håller vid idog användning heller, då jag inte hoppat eller suttit så värst mycket på kudden än... :-)

  Lycka till med ditt projekt!

  Kram,
  Helena

  SvaraRadera
 3. Så fina foton! Hmm.. vad jag gör av mina foton :-S De flesta ligger i datorn, en del på barnen framkallar jag och sätter på väggar och en del bloggas det om. Men nja, jag är kass på att ta hand om dem, men jag har faktiskt tänkt att jag ska göra en egen liten fotobok till mig själv med mina favoriter. Som en liten egobok med vad jag gjort :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka otroligt fina bilder du har tagit, skulle också kunna ha möjlighet att fota hästar. Häftiga och väldigt vackra djur.

  Ha en trevlig tisdag,
  Malin

  SvaraRadera