lördag 16 juli 2011

Dukat för sommarkalas

Vi firar en fjortonåring hemma hos oss idag och nu är det dukat för sommarkalas i trädgården.


Det finns inte mycket att plocka i vår trädgård än men lite murgröna och funkia fick pryda bordet tillsammans med några udda ljuslyktor. Ibland är det kul att blanda glas, porslin och bordsdekorationer. Allt behöver inte matcha alltid.


Vimplarna sydde jag när födelsedagsbarnet firade sin fyra- eller femårsdag. Kan man säga annat än att tiden bara flyger iväg? Jag som vanligvis inte sparar på saker år efter år har ändå sparat vimplarna och det är ju kul att få användning av dem igen. När jag sydde vimplarna var de nog inte alls så populära som de är idag och mina är av en väldigt enkel modell. Uppträdda på ett så långt snöre som jag behöver för just det här kalaset och med frihet att blanda vimplarna precis hur jag vill.

Jag vill förresten passa på att tacka er som lämnade kommentarer på mitt förra inlägg. Kul att ni gillade burkarna och att ni lämnade era tankar kring orden pyssel och D.I.Y. Jag har inte hunnit titta in till er idag men gör det i morgon. Som ni kanske förstår så är jag inte helt nöjd med etiketten "pyssel" men känner mig inte helt bekväm med "D.I.Y" heller. Jag funderar vidare på vad allt det där man skapar själv ska få för en etikett och återkommer.

Njut av en solig eftermiddag!

Maria

2 kommentarer:

 1. Grattis till 14-åringen!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattishälsningar till 14-åringen!
  Gillar vimplarna, jättefina!!!
  Kram.

  SvaraRadera