onsdag 5 januari 2011

Min blogghörna

För några dagar sedan hittade jag en kommentar från en ny läsare här på bloggen. Det är ju så kul med kommentarer och nyfiken blir man ju på vem den personen är. I det här fallet var det Elvira med bloggen Elvira spekulerar som tittade in hos mig och då ville jag ju så klart titta in hos henne. På Elviras blogg upptäckte jag idag att hon har en kul utmaning som handlar om att visa sin blogghörna. Med bärbardator hamnar jag lite var som helst här i huset oavsett om det gäller jobb, studier eller blogg men jag valde att hänga på utmaningen och visar den hörna där ni hittar mig idag.



Idag sitter jag i vårt allrum där jag har ett långt skrivbord att jobba eller pyssla vid. Det är i vanliga fall en trivsam arbetsplats men ni ser ju hur det ser ut idag. Ledig från jobb men full fart med studier och något pysslande blir det inte idag. Tur att man kan ta en paus då och då och kika in på trevliga bloggar i alla fall.

Kram Maria

3 kommentarer:

  1. Önskar att jag hade en ordentlig blogghörna över huvudtaget!;) Jag sitter oftast i tv-soffan.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg jag hittade! :) Det är alltid kul med lite utmaningar :) fin blogghörna du har! Kramar från Emilia.

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Tack för din hälsning!

    Toppen med en bäbar dator tycker jag också, den åker till jobbet, ligger mest på köksbordet, men även i sängen...praktiskt!

    Kram Mariette

    SvaraRadera