måndag 3 januari 2011

lampskärmar

Vad gör man när man har två lampor i skriande behov av nya skärmar men inte hittar några skärmar som passar hur man än letar? Vad gör man när man är så trött på att se de gulnade skärmarna att man nästan inte längre har lust att tända lamporna? Jo då ger man sig på vinst och förlust på att klä om skärmarna. Med facit ihand kan jag bara konstatera att det här borde jag gjort för länge sen. Med hjäp av ca 1 meter tyg, limpistol och symaskin har jag nu två nya vita och fräscha lampskärmar i vardagsrummet. Jag blev riktigt nöjd och kul var det. Kan nog hända att jag ger mig på någon annan lampskärm här hemma också.Önskar dig en härlig vinterdag.


Kram Maria


Ps. Om du tittar på mitt förra inlägg ser du en av de gamla lampskärmarna på skänken vid fåtöljen. Visst blev den bättre i sina nya kläder?

5 kommentarer:

 1. Någonstans bland julklappspapper och skolstress fanns hon, min Maria. Vad fint du har gjort, hoppas du njuter och kopplar av ordentligt.
  Kramar Kristina

  SvaraRadera
 2. Fint det blev och bra mycket billigare än att köpa nya skärmar!:) Alltid kul när man gör något själv som man blir så nöjd med!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket bra tips:)Så fint det blev. Kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hejsan
  Hittade till dig via grodmamman.
  Mycket trevlig blogg och jag hade en fin stund här o läst och tittat på fina bilder.
  Önskar dig en fin fortsättning på 2011.

  SvaraRadera
 5. Snitsigt skapat! Var din lampskärmar alltså sådana som hade en lampställning i som inte bara bestod av en ring upptill och nedtill?

  SvaraRadera