måndag 9 augusti 2010

För tidigt?

Nej inte för mig. Kryssantemumbollar är egentligen något som jag förknippar med hösten och det är ju inte riktigt höst än. Men det behövs inte så många regniga dagar för att höstandarna ska vakna till liv i mig och en sådan här ljuvligt rosa blomma kunde jag bara inte motstå.Nu pryder den min svarta bänk vid entrén tillsammans med rödbladig alunrot.Det är ganska märkligt det där med färger. När det närmar sig vår letar mina ögon bara efter grönt. Då längtar jag efter grönt ute och fast att jag inte är så väldigt förstjust i grönt när det gäller inredning brukar jag ha ett starkt sug av just grönt även inomhus på våren. När sedan hösten närmar sig är det de rosa och lila nyanserna som lockar mig.Vårt hem är till största delen inrett i vita och bruna nyanser så nu när suget av rosa är stort fick de små rosa ljuskopparna faktiskt följa med in igen för att i stället bjuda på lite mys på köksbordet.

På tal om färg. Jag ser i flera andra bloggar att man kan ändra färg på texten, även på enstaka ord. Själv lyckas jag inte ens ändra storleken på texten. Någon som vill berätta hur man gör?

3 kommentarer:

 1. Hej Maria och tack för din kommentar i min blogg! Vad vackra blommor!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tack för dina rara ord! Vad roligt att du tycker om det jag gör! =)

  Jo, jag såg kryssen i butiekn och kände att det var lite för tidigt för min smak, men ack så vackert på dina bilder.

  Ha en trevlig helg!
  emelie

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig förknippat (eller fattat...) att det skulle vara en höstblomma, men nu förstår jag lite mer varför alla var och köpte sådana här från blommontern bredvid oss på mässan! Jag tycker att alla blommor är sommarblommor, och alltså är det sommar än! :-D

  SvaraRadera