söndag 22 september 2013

Blåsigt och lite kallt men alldeles underbart!

När dottern lämnats på fotbollsträning tog Edith och jag oss en promenad vid havet. Blåsigt och lite kallt men alldeles underbart! Höst vid havet är annorlunda men lika fint som sommar vid havet. Havets brus, stenar att plocka med, bleka färger att njuta av och jag tänker att någon gång i mitt liv vill jag bo så nära havet att jag kan gå eller cykla dit.
Så har det hunnit bli söndag kväll och ännu en helg har passerat alldeles för snabbt. Jag har alltid så mycket jag vill hinna och göra på helgerna att jag ofta känner att jag inte är riktigt färdig för måndag  men i morgon är det måndag oavsett om jag är färdig eller ej och jag vet att jag kommer in i måndags- och vardagstänket så fort jag stiger upp i morgon bitti. Men innan det är läggdags ska jag avsluta några förberedelser inför en rolig fotografering i morgon kväll. En söt liten grannflicka ska nämligen fångas på bild då. 

Hoppas att du som tittar in här har haft en fin helg och att veckan startar på bästa sätt i morgon.

Maria

8 kommentarer:

 1. Så vackra bilder du har fångat vid havet. Ja nu känns det att hösten är här. Men det är ganska skönt. Alla måsten ute får ett avslut. Man kan pyssla lite inne istället. Ha du också en fin start på veckan Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka underbara bilder!!!
  jag älskar havet så, men bor så långt ifrån...
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Nu bor jag ju så nära havet att jag ser det genom mitt fönster och jag älskar det! Men det är ju som med allt annat det man har omkring sig varje dag, glömmer man ibland bort att uppskatta!
  Och nu har hösten invaderat oss och det är bara att gilla läget och njuta av den!
  Önskar dig en bra vecka!
  kram M.E

  SvaraRadera
 4. Vackert! Nära havet är inte dumt alls. Njöt varje sekund under vår resa :-)
  Nu känns det att hösten kommit för att stanna.

  Kram N

  SvaraRadera
 5. Jodå, att inte hinna med allt man ska under helgen, känner man till...men vad gör väl det, dagarna tar ju inte slut och det försvinner inte...man ska leva, njuta och må bra med och en tur till havet kan göra underverk. Sköna bilder från en blåsig dag

  kram kajsa

  SvaraRadera
 6. Beautiful! Hösten kan verkligen vara vacker, om det bara inte blev så kallt ;) / Kram LillaMy!

  SvaraRadera
 7. Så ljuvliga bilder, att ha havet närma är en lisa för själen, lika vackert vid alla årstider. Ha en fin kväll. Kram

  SvaraRadera
 8. Fantastiska bilder! Vilka färger!
  Nästan så jag vill skriva ut och rama in...
  Kram Helén

  SvaraRadera