söndag 28 juli 2013

Det där med krukväxter ...

Det där med krukväxter är något jag tycker är svårt. Svårt för att jag inte hittar just "de" växterna jag vill ha i blomsterhandeln, svårt för att jag inte hittar snygga krukor till växterna men framför allt svårt för att jag liksom väldigt lätt glömmer att vattna de få växter vi har. Och utan vatten blir det ju inte så bra och då måste jag åka till blomsterhandeln igen där jag ju inte hittar det jag vill ha, ja ni förstår. Så när jag sprang på två gröna lite sirliga växter i den lilla Icabutiken här i närheten passade jag på och köpte minsann två. Krukor letades fram ur gömmorna i förrådet och nu hoppas jag att jag ska kunna hålla liv i de här.
 

 
För jag tycker att den ena passar riktigt bra i badrumsfönstret och den andra gjorde sonens rum lite trivsammare. Och på tal om krukor. Är det någon av er som tittar in här som vet om Tine K krukor finns att köpa i butik någonstans kring Malmö?
 
Maria
 
 

11 kommentarer:

 1. Fått lite snits på krukväxterna nu, men jag vet vad du menar. Det är mycket som ska klaffa liksom ;)

  Hoppas du hittar dina TIne K-krukor!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Superfin verkligen. Lagom sådär på det perfekta sättet. Jag är likadan, svårt att hitta nåt jag vill ha och omöjlig på att ta hand om det.

  Tack för svar kring bildbehandling. Ska absolut fundera på det. Vore kul att kunna, även om det som du säger kan vara lite frustrerande att se vad man kan göra...

  SvaraRadera
 3. Krukväxter...usch, ja det är jag helt usel på..glömmer jämt att vatnna. Köpte örter till köksfönsterna istället för de dära tåliga men ack så tråkiga paradisträden som jag har massor av...just för att de tål torka, länge!! Nu ska det vattnas en till två gånger om dagen, fast det blir bara de som får vatten...övriga växter, ja de får vänta.

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 4. Det är lättast med tjockbladiga som porslinsblommor... Vilken vacker du har hittat, hoppas det går bra!!! Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin växt du hittade. Blev hur fint som helst! Ha det bra! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Det där blev ju jättefint! och de där stenarna... pricken över.. som man brukar säga :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. *ler* jag tror jag drar igång en utställning bara för att få upp dig till västkusten :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 8. Har också svårt för det där med krukväxter. Insåg idag att mina krukväxter är i stort behov av vatten. Ska ta tag i det imorgon...
  Är väl så skönt att röja och rensa!?! Nästa "rum" att ta tag i är klädkammaren. Där har det också samlats en massa saker som inte ska vara där. Får nog bli en garderobsrensning när jag ändå är i farten!:)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så fint! Roligt att Ica har så mycket fina grejer till hemmet nuförtiden!
  Jag köper alltid blommor i tvåpack så att säga, tycker det är fint att ha dem i par och skulle det vara att en inte överlever kanske den andra har bättre chans!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 10. Fint! Tycker jättemycket om lite grönt i fönsterna... men är inte alltid jättebra på att ta hand om dem, tyvärr!
  Hoppas du hittar dina krukor?!
  /Melinda

  SvaraRadera
 11. Så fint det blev. Lycka till med överlevnaden.
  Hoppas du hittar dina krukor. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med det.
  Ha en fin dag i regnet.

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera