torsdag 9 maj 2013

Om jag vore en färg ...

Om jag vore en färg? Ja vilken färg skulle jag då vara? Frågan har följt med mig under hela dagen och det är minsann inte en lätt fråga. Innan idag skulle man lätt kunnat tro att jag skulle varit vit eller svart, åtminstone om man tittade på mina färgkladdiga händer då jag höll på att avsluta ommålningen av ytterdörrarna. Men även om jag inte tycks få nog av just svart och vitt när det gäller inredning och trädgård så är de inte de färgerna jag skulle varit om jag var en färg. Efter en del funderande har jag kommit fram till att jag skulle ha varit ljusrosa. Jag gillar ljusrosa, har gärna ljusrosa kläder och jag tänker på ljusrosa som en färg med snälla och mjuka egenskaper, egenskaper som jag tycker passar på mig som person.


Och varför har jag nu gått och funderat på det här då? Jo för att det nionde temat hos Kristina med bloggen Ingen vanlig dag  är "Om jag vore en färg". Vilken färg skulle du vara? Titta gärna in till Ingen vanlig dag för att hitta andra bidrag till temat.

Maria

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig frågeställning, aldrig tänkt på vilken färg jag skulle vilja vara, men svaret kom nu snabbt! Violett från regnbågen!
  Måste titta in och se på de andra bidragen!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker bild!
  Tack för omtanken Maria. Det känns tryggt att jag finns i dina tankar imorgon.

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 3. Vacker bild! Jag kan oxå se mig själv som svart eller vit ;) kram Suss

  SvaraRadera
 4. Här är en till ljusrosa :) Ljusrosa är så fint! Fick veta i Stockholm att det inger lugn. :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Ja. Du är verkligen rosa. Fin bild! Ha det bra kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Okej - rosa alltså... ;)

  Trevlig helg Maria!/SoF

  SvaraRadera
 7. Ett ganska lurigt tema tycker jag....om jag vore en färg...? Hm, jag skulle nog vara något grönt. Jag är en ganska lugn och sansad person, du vet en sån som kan lyssna på andra i evigheter :) Men jag tycker nog att jag har stänk av rött i det gröna. Sådana där stänk som poppar upp, med passion och idéer när det passar. Jag kanske skulle ha fotat något grönt med röda prickar då.. :)

  Rosa är en väldigt vacker färg och en som jag gillar mycket faktiskt. Dottern älskar rosa så vi har gott om det på ett rum :)

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Tack min vän!
  Det ska vi absolut göra.

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera