måndag 25 februari 2013

Jag hade gärna stannat här ...

Miniprojektet i sovrummet är avslutat och resultatet av det är att jag fått en lugn och vilsam men samtidigt  lite kreativ hörna att sova i. Det enda som egentligen fixats till är att tavellister i ek som tidigare satt ovanför sängen har tagits ner och ersatts av tre vita tavellister på väggen sidan om min säng. Och så har den superanvändbara skrivbordslampan flyttat över till mitt sängbord. 


Hemmapysslade Love birds som syntes i senaste Härmapan står nu på en av listerna och har fått sällskap av ytterligare en liten pippi, två av mina foto och boken som jag måste läsa lite mer i. Och jag gillar känslan i mitt hörn av sovrummet. Jag hade gärna stannat här hela dagen men det är måndag idag och jobbet väntar.

Önskar alla som tittar in här en fin måndag och glöm inte, i morgon är det tisdag i udda vecka och alltså dags för ett nytt fototema.

Maria


11 kommentarer:

 1. Förstår att du gärna stannat där idag!:)
  Gillar verkligen dina tavlor med fåglarna.
  Ha en bra dag!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja på måndagar känns det extra skönt i sängen. Vad fint det blev... Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut. Och mjukt!
  Tänk om man kunde vara ledig varje måndag...
  Det skulle jag vilja.

  Mjuk vecka till dig/Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev! Och som vanligt underbart, vackert foto.
  Önskar dig en härlig måndag. Jobb till trots

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 5. Superfint! Där sover man gott kan jag tänka mig!
  Ha en superduper måndag! kram

  SvaraRadera
 6. Så fräckt!! Jag trodde först att det var en mustasch, men nu ser jag ju att det är jättefina pippifåglar! Kanonfint du har fixat det där! Ha en go dag!

  SvaraRadera
 7. Haha visst kan du hyra in mig som PT Maria! Absolut!
  Vi ska isf mota bort din bitande latmask!
  Ha enskön kväll

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 8. Så fint du har fixat. Jag gillar att du gör något av dina foton. Själv är jag rent ut sagt kass på det. Har jättefina bilder på framförallt barnen, men de ligger mest på hårddisken och skräpar. Skärpning på mig!

  Ser fram emot fotoutmaningen, som vanligt!

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Väldigt söta fåglar :) Jag förstår om du har svårt att komma upp på morgonen... det är snyggt att ligga kvar! Huuua, jag måste göra något åt vårt sovrum... vill också ha sådär snyggt *ler* Ett sommarprojekt kanske det får bli :)

  kram kram och jag kikar väl in senare då för att veta veckans teme :)

  SvaraRadera
 10. Åh, jag vill också sätta upp tavellister! Men jag har inte en enda vägg som passar.. vill ha långa och som dig ha tre stycken, och det funkar inte nånstans..

  SvaraRadera