torsdag 31 januari 2013

Idag halv fem ...

Sista dagen i januari, en blåsig, blöt och grå dag, men vad gör det när det faktiskt är tillräckligt med dagsljus för att fotografera de snart utblommade anemonerna på köksbordet när man kommer hem efter jobb? Ingenting alls om man frågar mig. Bilderna är tagna idag halv fem på eftermiddagen, förvisso med hjälp av stativ, största bländaren och lång slutartid, men ändå. Ja kanske jag ska lägga till att jag bor i södra Skåne men det märks helt klart att vi snabbt närmar oss ljusa tider igen. Underbart!

Önskar alla som tittar in här en fin torsdagskväll!

Maria10 kommentarer:

 1. Oh, vad många fina inlägg jag har missat! Nu lägger jag till dig i min blogglista så att du finns lite närmare till hands :-) Svartsprayade vaser är hur coolt som helst! Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 2. Här har solen skinit hela eftermiddagen och det känns så ljust och skönt ute! Vilka fina bilder! Behövde du ha lång slutartid när det var så pass ljust ute?
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fantastiskt att ljuset återvänder!!! :) Nu bor ju inte jag i södra skåne så riktigt så ljust har inte vi men det märks helt klart skillnad även här i mitten av sverige där snön fortfarande ligger i drivor...

   Radera
 3. Vilka underbara blommor!!! Jag reagerade också på ljuset i eftermiddag, Härligt!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt när det börjar bli ljusare igen!:)
  Häromdagen när jag cyklade till jobbet kvittrade fåglarna och det kändes nästan som vår i luften, så härligt!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, det är fantastiskt - och anemoner är så himla vackra!

  SvaraRadera
 6. Dom vackraste blommorna! Jag har varit i Stockholm några dagar och hoppas verkligen att stormen lagt sig tills jag kommer hem imorgon kväll.
  Kram Anita

  SvaraRadera
 7. Va fint, och så söta blommor..luvlig så där i slutet av januari

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 8. Så vackra bilder och blommor.
  Och ljuset är på väg tillbaka!!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Så vackra anemoner , visst är det härligt att ljuset börja komma tillbaka dagarna blir längre och allt känns så mycket lättare. Kram

  SvaraRadera