fredag 25 januari 2013

Dags att lära nytt ...

Vissa mejl gör en helt enkelt gladare än andra och idag fick jag ett riktigt "gladmejl". Ett mejl som berättade att jag nu är godkänd på kursen Visuell kommunikation, distanskursen som jag roat mig med under drygt en termin. Känns jättebra! Sista uppgiften i kursen var att göra ett bildreportage på sex bilder och jag valde att göra mitt reportage i en verkstad. Verkstadsmiljön var en helt ny miljö för mig att fotografera i och det var hur roligt som helst, även om det samtidigt kändes väldigt ovant för mig som mest fotograferar i hemmets trygga vrå.

 

Bilden här idag är en favorit av alla de bilder jag tog den där dagen i verkstaden, kanske för att jag tycker att lådan som däcket vilar mot är så fin. Den hade jag gärna förvandlat till ett litet bord eller något annat här hemma. Och nu när en kurs är avslutad är det dags att lära något nytt. Nu ska jag äntligen lära mig digital bildbehandling och förhoppningsvis lära mig att hantera Photoshop, även det på distans i egen takt. 

Och om någon undrar om min frånvaro i bloggvärlden så ja, det är liksom lite väl mycket just nu och måste nog vara det ett tag tyvärr. Men jag vill och ska komma tillbaka, det har jag lovat mig själv. Bloggen är ett sätt att hålla kreativitet i form av fotande, pysslande och inredande vid liv och det behöver jag, det får mig helt enkelt att må bra.

Trevlig fredag!

Maria


7 kommentarer:

 1. Cool bild! Det är allt lite tomt utan dig men jag vet hur det kan köra ihop sig ibland... Hoppas du hinner fortsätta med fotoutmaning vänner emellan för det är så skoj! På återseende då ;)

  SvaraRadera
 2. Roligt tema du valde, jättefin bild. Håller med om att man håller sig i form vad gäller kreativiteten genom att blogga. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Så roligt det låter. Fin bild du tagit. Ja Photoshop ät ju super men tar ju ett tar att förstå alla programmets finheter

  SvaraRadera
 4. Men så kul! Vad avis jag är på dina kurser, måste få se dina resultat här sen och klart du måste vara kvar här i bloggvärlden!
  Jättefin bild. ha en fin helg! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Grattis vännen!!! Så roligt!!!
  Och vilken läcker bild. Ja, den lådan gillar jag också :)

  Ha en fin helg.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 6. Grattis igen då :)
  Är förväntansfull över resultatet *ler*

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. Grattis! Klart vi vill ha dig kvar i bloggvärlden! kram

  SvaraRadera