fredag 28 december 2012

Förändringens vindar ...

På dotterns rum blåser förändringens vindar. Igen kan man kanske säga, för där precis som i de flesta av våra rum, så förändras det med jämna mellanrum allt eftersom vi får nya idéer. Den här gången är det inga stora saker på gång, mer förändring med hjälp av någon ny kudde, en pall och en ljusslinga. Det svarta tyget som fungerat som fondvägg vid dotterns säng har tagits ner och några ramar och en tavellist ska upp. Flytta något hit och något annat dit och lägg kanske till någon liten ny sak och vips är det en helt annan känsla i rummet. Och just sådant där "piffande" bara älskar jag! 
 


 
Bilderna idag får ge en liten hint om vad det är vi fixar och donar med där inne på hennes rum. Fler bilder kommer när vi är klara. Just nu blåser de där vindarna med förändring inte bara på dotterns rum. Vi "piffar" lite här och var i resten av huset också. Inga stora saker där heller men saker som nog kommer att göra ganska stor skillnad. Det är nämligen mattor på gång här hemma och efter en lång dag på stan så ligger det nu en matta i köket och en i vardagsrummet på prov. Det är svårt det där med mattor men jag tror att de blir bra, så bra att de kommer att få stanna.
 
Maria

7 kommentarer:

 1. Väldigt tuff ljusslinga - ja jättefint alltihop!

  Alltid kul med projekt. :)

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Här fixar och donar dottern mest själv för närvarande. Idag har hon varit på stan och bl a köpt sin bokstav i trä. Ska försöka ta tag i hennes rum ordentligt någon dag...
  Det är svårt med mattor, här har vi knappt några.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt!! Jättefin sljusslinga! Vi håller också på att fixa i ordning vårt arbetsrum men det är just nu i läge ”ej foto-bart”!. Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Fint! och visst är det kul det där lilla piffet som gör så stor skillnad! God fortsättning, Sandra

  SvaraRadera
 5. Det verkar vara ett vanligt mellandagsnöje att fixa och ordna hemma. Vi har köpt nytt soffbord (kommer om ett par veckor) och idag var vi på IKEA och fixade nytt skrivbord till yngste sonen. Det blir sååå rörigt när man håller på, men fint när det är klart.
  Ljusslingan var jättefin vart har du hittat den?

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Det är mysigt med det där piffandet.
  Såna där "lagom" projekt.

  Hoppas att du får en fin helg!
  Och tack för fina rader hos mig.

  SvaraRadera
 7. Vad roligt! Det ser verkligen fint ut! Stor kram!

  SvaraRadera