måndag 3 september 2012

I ett paket ...

Precis som flera av er redan förstått så var det min födelsedag i lördags och i ett paket fanns det här objektivet, Canons EF 50mm f/1.4 USM. Jag har haft ett annat enklare 50 mm objektiv ett tag och varit nöjd med det men kände nu att jag var redo för den lite mer avancerade varianten. Hoppas att det ska bli många fina bilder med det.Tusen tack för alla grattis hälsningar och tusen tack för kommentarerna om min bild i fotoutmaningen igår. Lite mer redigerad än vad mina bilder brukar vara men det är ju faktiskt rätt kul med bildredigering så varför inte?

Önskar dig en fin måndag

Maria

11 kommentarer:

 1. Detta har jag och är supernöjd! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Åh, grattis i efterskott! Vilken lycka med nytt objektiv! Och boken jag ser, fick jag hem i ett paket idag! Är det kurslitteratur?
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. ÅH, så roligt! Jag vill också ha det. Du får visa och berätta om skillnaderna sen :)

  Kramar

  ..och tack finaste för värmande hälsning.♥

  SvaraRadera
 4. Så roligt med ett nytt objektiv... då kommer det fler vackra bilder att se fram emot ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Jag beundrar alla som kan göra inställningar på kameran och ta superfina bilder. Det blir riktiga konstverk. Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott! Jag har det enklare 50mm objektivet! Vet du skillnaden på 1,4 och 1,8??? Går du också digital bildhantering???
  Kram helena

  SvaraRadera
 7. Din bild är helt underbar, grattis!
  Jag läser här att du använder dig av pixlr.com, jag har en liten fråga till dig om det går bra? När jag sparat min redigerade bild så går det inte att hitta den i min mapp. Den bara försvinner, vet du vad detta kan bero på? Jag är datavan och lägger bilden på rätt ställe men den är puts väck. Har försökt flera ggr nu...hopplöst för programmet är kul!
  Har ett likadant objektiv, det är min stora favorit!

  Tack på förhand /Tina

  SvaraRadera
 8. Åh va roligt med ett nytt objektiv - ser fram emot att få se bilder med det sen!
  Och grattis på födelsedagen också!
  Jag bommade utmaningen i söndags fast jag anmält mig, det var en stökig dag så jag tappae bort det i villervallan. Återkommer nästa gång!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 9. Vilken present!! :) Bildredigering ja visst men jag gillar dina bilder precis som de är också!! Ha det fint! Sandra

  SvaraRadera
 10. Åh vad kul, grattis! Funderar på vad nästa objektiv för mig skulle kunna bli, men kanske är det ett nytt kamerahus som står högst på önskelistan.
  Kram

  SvaraRadera