söndag 23 september 2012

Halsduk för höstrusk ...

Min randiga halsduk är färdig! Varm och gosig nu när höstrusket verkar vara här på riktigt.
För er som kommer ihåg inlägget om garnerna jag köpte till halsduken så var det ju så att det fanns ett röd-lila nystan med i påsen också. Min första plan var att sticka en randig halsduk i blått, gult och röd-lila men planen ändrades på vägen och röd-lila byttes mot vitt.
 


 
Randningen har också ändrats på vägen och det är ju både en fördel och en nackdel att hitta på efter hand och inte följa ett mönster. En nackdel kan ju vara att det lätt blir lite svårt att få överblick över hur det färdiga resultatet kommer att bli och i ärlighetens namn blev den här halsduken inte riktigt vad jag tänkt mig. Men den har i alla fall satt igång nya idéer och kanske stickar jag en halsduk till i andra färger. Och skulle jag inte vilja använda halsduken så kan jag ju roa mig med att fotografera den. I sällskap med solrosen blev den i alla fall fin.
 
Maria
 

16 kommentarer:

 1. Härliga höstfärger hur snyggt som helst !

  SvaraRadera
 2. Härliga höstfärger och jag hoppas du får mycket glädje av den!

  SvaraRadera
 3. Jättefina färger! Den kommer nog snart till användning.

  SvaraRadera
 4. Skönt med halsduk och din var riktigt snygg tycker jag. Kanske man skulle ge sig på en... Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Härlig den blev, din halsduk!:) Är så sugen på att skaffa mig ett handarbete.
  Gillade även kuddarna du har sytt.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så fin den blev och så fint med solgult i ditt gula tema :)

  SvaraRadera
 7. Ja du den blev verkligen fin. Du är så snabb på att få saker klara, och redan har du nya funderingar på G. Hum det måste vara ål........ nej jag skojade bara. Tack för en underbar förmiddag i skogen i går, de blöta fast härliga kilometerna gjorde gott. Nu sitter jag här och ska få till ett avsnitt på kursen. Ha det bäst!

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar halsduk, den skulle jag vilja ha! Jag har alltid älskat gult och orange i inredningen, ja även på kläder men får alltid bara handla det på loppis då det inte direkt kryllat av de färgerna i butikerna. Denna höst är det äntligen dax för de färgerna att lysa upp i butikerna, jag tycker det är underbart!
  Ha det bra!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 9. Vad du än hade tänkt dig, så måste jag säga att den här är riktigt, riktigt fin. Härliga färger och ränder som jag gillar mycket :)

  Kramar

  SvaraRadera
 10. Den blev ju superfin! Väldigt höstig och mysig :)

  SvaraRadera
 11. Vilken snygg! Passar perfekt nu när det börjar bli kallt!!

  SvaraRadera
 12. Vilken supermysig halsduk!! Och vackert med gult!! Så duktig också som kan sticka, för mig är det obefintligt! Tummen mitt i handen! ;-) Ha en fin vecka! Kram!

  SvaraRadera
 13. Den är helt underbar. Ser jätteskön ut ju!

  SvaraRadera