lördag 12 maj 2012

Förändringens vindar?

Ute blåser det så hårda vindar att vårt lilla myrtenträd oroligt svajade fram och tillbaka i sin kruka på trädäcket. För att rädda det från att knäckas flyttade jag in det, placerade det på favoritbrickan på köksbordet för att sedan bära brickan med myrten till det svartmålade soffbordet i allrummet för att flytta både bord, bricka och myrten till vardagsrummet ...
... för att väl på plats i vardagsrummet upptäcka att bordet såg lite ensamt ut och därför fick Ediths fåskinn också flytta dit. När saker flyttas runt på det sättet här hemma gäller det att hänga med så Edith hon flyttade förstås efter sitt mysiga skinn och verkar gilla den nya placeringen.

Förhoppningsvis ska några fler saker byta plats här hemma idag. Cd-hyllorna som skymtar i bakgrunden ska eventuellt få en annan plats och ersättas av en vit bokhylla med dörrar. Helt säkert vet jag inte än men jag har ringt på en annons och ska snart åka och titta. Håller tummarna för att det blir affär. De där vindarna där ute, kan det vara förändringens vindar tro?

Trevlig lördag!

Maria

4 kommentarer:

 1. Hoppas att jag snart får energi till att förändra lite här hemma. Finns ställen jag vill ta tag i.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grann och fin står hon där på bordet att bara insupa och njuta av. Tjusiga myrten! Tur att hon räddades den sköna :) :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Alldeles säkert är det förändringens vindar! :) Fint blir det!
  // Sandra

  SvaraRadera
 4. Haha, känns bekant det där flyttandet :-) Fint blev det! Speciellt med Edith :-)

  SvaraRadera