onsdag 25 januari 2012

Värmande fika ...

Känner mig lite frusen idag och är inte helt nöjd med att vinterkylan nu hittat till mina hemtrakter också. Egentligen är väl inte kylan i sig så hemsk men min vinterutrustning när det gäller skor är det lite si och så med. Jag borde ha skaffat ett par ersättare för mina slitna kängor men eftersom vintern hittills varit så mild har jag skjutit på det inköpet och nog på någotvis tänkt att jag skulle klara mig med stövlar hela vintern. Det gör jag ju inte inser jag nu men hur kul är det att köpa vinterkängor nu? Nu vill jag ju hellre tänka på vårnyheter.


För att få upp värmen lite blir det alldeles strax en liten kvällsfika. Mandelskorporna som syns på bilden bakades i helgen och är dessväre redan uppätna, de allra flesta av mig själv. Så ikväll får det bli en fika av ett lite nyttigare slag men en kopp te och en stund i tv-soffan värmer det också.

Trevlig kväll!

Maria


4 kommentarer:

 1. Jag vill komma och äta mandel skorpor och dricka te ur din fina "Design house Stockholm" mugg.
  Funderar över hur vi ska göra med kursen, gillar din tanke.
  Kramis Kristina

  SvaraRadera
 2. Vad gott det lät med mandelskorpor! Hade planer på att baka biscottis nu ikväll, men jag orkade inte.
  Jag har varit ute och sprungit idag och cykelvägarna är faktiskt helt ok även utan dubbar. Eftersom jag har ett stort mål i maj, så måste jag försöka hålla igång och idag kändes det riktigt bra. Det går att jogga även om det är vinter, fast detta är första vintern jag gör det!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Skorpor är så gott - saffrans skorpor med nötter... Mums! Nu blev jag sugen!!


  Må gott


  Maliin

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig i vinterkängstänket... trodde också jag skulle klara mig;) Känner igen mig i det att baka något gott och nästan äta upp allting själv också...;)

  Gillar ditt inlägg om städningen, det gav mig inspiration!! Så fräscht och fint du har det! Var har du köpt brickan du har där på bänken?

  Kram kram

  SvaraRadera