lördag 15 oktober 2011

Kanske...

...är det någon som undrar var jag tog vägen? Efter en lång sommarledighet med ganska flitigt bloggande kom vardagen tillbaka och bloggtiden inte bara krympte utan försvann. Ett tag tänkte jag att tiden för att blogga snart skulle finnas där igen och egentligen gör den väl det för i mångt och mycket handlar det om hur man väljer att använda sin tid. Men under den här bloggpausen har också en känsla av att vara färdig med bloggandet vuxit fram. Det blir därför inte någon fortsättning på Edith & Jag här på bloggen. Åtminstonen inte inom den närmsta framtiden.Så med några höstbilder från min del av landet tackar jag alla er som tittat in här på bloggen. Jag önskar er alla en fortsatt fin höst.

Maria

5 kommentarer:

 1. Jag har saknat dig mycket!:)
  Tråkigt att du slutar blogga, men du ska göra det som känns bäst för dig. Jag bloggar mycket sporadiskt för närvarande för tiden finns inte.
  Hoppas att det gick bra att jag snodde din idé till cykelväska?!?
  Ha det bra och ta hand om dig!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag har också funderat över vart du tog vägen. Men så är det bloggtid ökar och minskar hela tiden. Sen ibland har man ingen lust att blogga heller.
  Kul att du är tillbax:-)
  Lra, ;aöom

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Åh, jag - som varit tämligen frånvarande i bloggvärden i höst - upptäckte nyss att du lagt in detta "avskedsinlägg". Så synd att du slutar, men jag har full förståelse och respekt för ditt beslut. Jag har själv haft många funderingar i den riktningen, då jag mest känner mig stressad av att aldrig hinna varken blogga eller besöka bloggvänner...

  Tusen tack för alla dina mysiga och kreativt inspirerande inlägg och må så gott i det du gör i livet!

  Stor kram,
  Helena

  SvaraRadera
 4. Kommer verkligen att sakna dina vackra bilder och roliga inlägg :)
  Har många gånger tänkt likadant när lusten försvinner.
  Men man vet ju aldrig, du kanske kommer tillbaka....
  Jag ska nog allt hålla utkik ;)
  Ta hand om dig!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Det är så synd att du slutar med din blogg, den är så fin och härlig men så är det, var sak har sin tid. Du får ha det så bra och föresten vilka fina bilder så satt in. Kram Ingrid

  SvaraRadera