lördag 12 februari 2011

svart och vitt

Fick mig en liten tankeställare över vad vårt liv på nätet kan få för konsekvenser när jag för en vecka sedan tittade på min bloggstatistik och upptäckte länkande webbadresser som jag absolut inte vill förknippas med på något sätt. Egentligen har det kanske inte just detta ställt till med så mycket mer än att det gett mig starka obehagskänslor. Har nu via Blogger lyckats få lite klarhet i det hela och det är en form av spam som anses ofarlig men ack så obehaglig. Det finns vad jag förstår inget sätt att bli av med dessa adresser men man gör klokt i att inte klicka på dem eftersom det kan resultera i att man får ännu fler sådana här spam. Jag hoppas att ingen av er som tittar in här missförstod mitt Ps. i förra inlägget. Det handlar alltså inte om att jag vill radera någon härlig bloggläsare. Jag är tvärtom så glad att ni finns! Var enda kommentar betyder mycket och gör mig så glad. Har under dagarna som gått funderat på att redera bloggen och helt strunta i allt som har med bloggandet att göra men det känns samtidigt tråkigt. Det mesta är ju faktiskt kul med bloggandet. Det ger inspiration, nya tankar, kontakt med många härliga människor och mycket mer än så. Så jag har bestämt mig för att ge bloggandet en chans till. Det behöver ju inte vara svart eller vitt.

Svart och vitt har det däremot blivit i vår vardagsrumssoffa. De gröna kuddarna som jag hade så svårt att komma överrens med har flyttat in i ett linneskåp och gett plats åt andra kuddar. Det blev inte hemsytt den här gången vilket egentligen tar emot. Den randiga kudden och den stora vita hade jag ju lätt kunnat sy själv om jag bara hade haft rätt tyg men den ljuvliga vita rosliknande kudden hade nog varit lite trixig att få till.Det svarta och vita gav en underbart fräsch känsla i vardagsrummet. Vårigt på något sätt utan att vara färgglatt.

En stor lördagskram till dig som tittar in här till mig!

Kram Maria

7 kommentarer:

 1. Läckra kuddar!
  Tråkigt när det blir så där med bloggen, men jag är glad för att du fortsätter att blogga!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Aha, nu förstår jag...jag har också råkat ut för samma sak...länkande webbdresser som är bara skräp det är lika bra att inte klicka på dessa.

  Vackra inredningsbloggar som din är roligare att besöka:)))

  Kram på dig, Annaleena

  SvaraRadera
 3. Så himla fint du har det!!!
  Men oj så tråkigt med länkarna... jag har aldrig klickat på någon och kommer efter detta inte göra det heller. Vi fortsätter blogga i vår fina bloggvärld tycker jag, det ska ingen annan få ändra på!!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag gillar svart och vitt.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Men, det var då tråkigt att du råkat ut för den typen av länkar! Jag har tack och lov inte drabbats något av det, ibland ser jag ju länkar som är från vissa av mina inlägg, men hittills har de enbart gått till andra inredningsbloggar. Det var aldrig så att jag trodde att du ville ta bort BRA länkar, men jag var osäker på var du menade att det länkades, när jag inte visste det så var det svårt att säga hur du skulle bli av med det.
  Jag röstar för att fortsätta att blogga!

  SvaraRadera
 6. Härlig blogg du har :) Tack för din kommentar! Ser jättefint ut i soffan.

  Kram Linda

  SvaraRadera