lördag 1 januari 2011

ommöblering del 2

Första inlägget 2011 hos Edith & Jag blir bilder från ommöbleringen som startade på dotterns rum på juldagen och som sedan spridit sig vidare till andra delar av huset. Det blev en fåtölj över när vi möblerade om på dotterns rum och den har nu fått en ny plats i vardagsrummet i sällskap med en fotpall som tidigare stod i allrummet. Jag hade först tänkt mig en vit kudde i fåtöljen men det kändes lite färglöst mot den höga vita väggen så soffan har fått lämna ifrån sig två svarta kuddar och en svart filt. På väggen har jag spikat upp några bokstäver och ett stort rostigt & som följde med hem från Stockholm i höstas.

Resultatet blev en mysig hörna i vardagsrummet. Hörnan behöver förstås en lampa av något slag så att man kan sitta där och läsa även när solen lyser med sin frånvaro men jag har ännu inte riktigt bestämt mig för vad det ska vara för en lampa.

Nu väntar, som alltid på nyårsdagen hemma hos oss, en undanrensning av julen. Granen, änglarna och annat julpynt tackar nu för sig. Och på tal om att tacka. Tack fina familjen O för en mycket trevlig nyårsafton!

Önskar er som tittar in här hos mig idag en skön 1 januari 2011

Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Tack detsamma,alltid lika trevligt att träffas. Idag har vi vår vanliga lilla hund tillbaka. Lugn och harmonisk. Det blev dock en liten kisstur i trädgården kl 4 i morse för henne. skönt!Hoppas ni får en fortsatt skön dag och att er lilla vovve också mår bra idag.
  KRAM PO

  SvaraRadera
 2. Vi hade också en mycket trevlig nyårsafton.
  Jag ska också plocka bort tomtarna idag, men granen får stå kvar några dagar till.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det blir ju snyggt också när bokstävernas färger går igen i kuddarnas färger. Jag försöker alltid tänka så att färger ska återkomma på flera ställen i ett rum, då blir det harmoni för ögat!

  SvaraRadera