onsdag 28 juli 2010

Så nöjd!

Oftast när det gäller inredning och trädgård så vet jag vad jag vill ha. Idéer och projekt tar form i huvudet, ibland i ett rasande tempo, och sen är jag redo att genomföra. Det händer dock att jag blir tveksam och velig. Kommer det att bli bra? Kommer vi att trivas med det? Passar det ihop med resten av huset?

Sådana tankar dök upp när vi skulle bestämma oss för möbler till det nya trädäcket igår. Visst var de snygga men lite väl dyra och kanske för moderna? Kanske för stora och kanske för svarta? Den här gången var maken däremot helt övertygad om att det var just de möblerna som skulle följa med oss hem och vilken tur att han stod på sig för det blev jättebra och jag är så nöjd!


Som ett härligt vardagsrum fast utomhus i anslutning till vårt allrum/arbetsum. Enligt tillverkaren är det möbler för alla väder så jag tänker mig att det är här vi njuter av äpplepaj en skön höstdag, varm choklad en solig vinterdag och när våren nalkas då sitter vi här och beundrar grönskan och lyssnar på kvittrande fåglar. Just nu ska förståss de sista semesterdagarna avnjutas här.
Fånga dagen. Kan just nu inte tänka mig ett bättre ställe för den här fina sommarpresenten än på det nya bordet.

Önskar dig som läser det här en fortsatt skön dag.

4 kommentarer:

 1. Helt rätt tänkt av maken.De är väldigt fina möbler ni har köpt. Bra att de tål alla väder.
  då kan man njuta av dem hela året om.
  kram Po

  SvaraRadera
 2. Ibland behöver man någon annan som fattar beslut som sedan visar sig bli hur bra som helst!
  Med de möblerna vill man ju inte ha höst på länge än.
  ...men du, hur mild och snöfri vinter har ni? Klart, här skulle man kanske kunna sitta ute i sådana möbler även i februari, bara man skottar bort någon meter snö först... ;-D

  SvaraRadera
 3. De där möblerna är grymt snygga.Han har bra smak karln din !! Häftigt att tänka sig att ni sitter där i lätt snöyra och njuter varm choklad,men än är det lite sommar kvar...

  SvaraRadera
 4. de påminner om möblerna vi har, fast våra dynor är vita.
  jättefina!!
  jag hade liknande funderingar som dina men
  har inte ångrat mig :)

  ha en fin fredag.

  SvaraRadera