tisdag 17 december 2013

Ett nytt tema, faktiskt det sista för i år ...

Under hela oktober gjorde jag mitt bästa för att vara med i Malins och Saras fotoutmaning från A-Ö till förmån för Cancerfonden och när det var dags för bokstaven F publicerade jag den här bilden. F som i fyra i vår familj eller ja, faktiskt fem med hunden. Flera av bilderna jag tog under oktober hade på något sätt vår familj i fokus och familjer har varit ett älskat fotomotiv under hela hösten i mitt eget projekt som ska leda till ett familjealbum med hela den närmsta släkten. Jag är inte riktigt klar ännu men jag har kommit en bra bit på väg för nu är det faktiskt bara svärföräldrarna och min egen familj, vi fyrafem, kvar och om vädergudarna är med mig kan kanske de sista bilderna tas till helgen.


En redan använd bild. Familjen, fotoutmaningar, fotoprojekt och fyra. Vart vill jag komma med detta så här en udda tisdag i december då? Jo det är ju just det att det är udda tisdag och dags för ett nytt tema i Fotoutmaning vänner emellan! Och temat den här gången är ...

 "Fyra ..."

Bilderna till temat publicerar vi som vanligt på söndag och de blir faktiskt de sista bilderna till Fotoutmaning vänner emellan för det här året så ni är väl med? Mer information om fotoutmaningen hittar du högst upp i bloggen under fliken Fotoutmaning vänner emellan.

Maria

9 kommentarer:

 1. En vacker bild! Ja fyra det tål att funderas på. Något ska jag klura ut. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Ska fundera vad jag kan bidra med :-)

  En mysig bild du visar av din familj

  SvaraRadera
 3. Fyra? Ja det första jag tänker på är mina fyra barnbarn jag har i Skåne som kommer till mig på söndag! Kanske kan bli en bild på dem!
  kram M.E

  SvaraRadera
 4. Fyra, ja då får jag fundera lite grann för inte kan det vara så enkelt som fjärde ljuset i adventsljusstaken :) Karin

  SvaraRadera
 5. Läckert foto! Kul tema.
  kram till dig

  SvaraRadera
 6. Haha! Älskar när det är klurigt och långsökt... Och den här gången!
  Om man inte stannar vid ljusen på bordet då.
  Ja ja, kan ju hamna var som helst ju:)
  Kram på dej!

  SvaraRadera
 7. Du har ju redan kläckt den bästa bilden av dem alla på fyra :) Underbar!

  SvaraRadera
 8. Nu fick jag verkligen något att fundera på!
  Fyra...Klurigt minst sagt=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 9. Fyra, lätt som en plätt, precis så många barn som jag har fött ;-)

  Kram N

  SvaraRadera