måndag 18 november 2013

Önskningar som ska uppfyllas ...

När barnen var små var deras favoritaffär utan tvekan ToysRus. När de fick önska en affär att åka till, eller när de fick egna pengar i present eller julklapp, ja då var det där vi hamnade. De älskade att gå där i alla gångar med leksaker staplade högt upp mot taket. Själv tyckte jag i ärlighetens namn att det var lite för mycket av allt där men vad gör man inte för sina små älsklingar. Nu är mina barn stora men i småkusinernas sällskap tycker de fortfarande att det är roligt att plocka fram lego, bilar och djur. Då  kan de ligga på golvet i timmar och bygga och leka och det är helt underbart att se dessa stora och små tillsammans. Nu närmar sig både jul och en liten kusins födelsedag och det är hög tid att tänka på önskningar som ska uppfyllas. En tågbana står på en av önskelistorna och jag tänker att ToysRus kan vara affären att bege sig till. Eller så gör jag det riktigt lätt för mig och klickar hem fina presenter och julklappar från nätet. Ja, jag tror faktiskt att jag gör så. Jag klickar helt enkelt in på online på Toysrus.se, väljer ut något fint till lillkusinen och har det hela fixat på bara ett par minuter. Snabbt och lätt!

Maria

5 kommentarer:

 1. Där är nätet smidigt. Man får tid till annat. Visst går tiden fort. Nu är det andra önskningar hos ens stora barn. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Lego, ja det är väl ändå favoriten det. Jag minns fortfarande kvällarna när jag lekte med lego med mina småsyskon. Gud så skoj vi hade!

  SvaraRadera
 3. Lego är verkligen en genialisk leksak. Kan användas om och om igen för nya världar.
  Faktiskt har jag klickat hem en del julklappar till herr Fräken redan. Dock inte från Toysrus... :-D

  SvaraRadera
 4. Precis så kändes det, med ToysRus...oändligt mycket mer än vad som någonsin behövdes. Man blev trött på kuppen, fast det blev ju INTE barnen. Nu är de skönt att de är vuxna och man slipper gå in där så ofta.

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 5. Tänk vad lätt det blir med nätshopping.
  Kram Helén

  SvaraRadera