söndag 21 juli 2013

Fotoutmaning vänner emellan - När jag är ledig ...

När jag är ledig är temat för Fotoutmaning vänner emellan den här gången, och vad gör då jag när jag är ledig? Ja, jag gör förstås massor. Jag läser, bakar, joggar, umgås med familj och vänner, pysslar och väldigt mycket mer. Och så fotograferar jag förstås och eftersom det är det som jag helst av allt ägnar ledig tid åt just nu har mitt bidrag till temat den här gången fokus på just fotografering. För mycket fotografering har det blivit så här långt denna sommar och en hel del bildbehandling också. Det har blivit semesterbilder, inredningsbilder, familjefotografering och porträttbilder. En del bilder har tagits helt i syftet att lära nytt. De bilderna har ibland krävt mod och varit en utmaning för mig men det har det varit värt för jag har verkligen lärt mig massor med nytt. Andra bilder har tagits rent för nöjes och avkopplings skull och när jag är ledig är det förstås extra mysigt att sjunka ner på en mjuk gräsmatta i sällskap med några sommarblommor och bara försvinna in i kamerans värld en stund. 
Vad gör du när du är ledig? Har du ett bidrag till Fotoutmaning vänner emellan? Länka gärna med den blå grodan så att Kristina, jag och många andra kan hitta till dig.

Ha en fin söndag!

Maria10 kommentarer:

 1. Härligt bidrag!
  Så vacker den sista bilden är, som en tavla.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder och det är verkligen inte svårt att hitta på saker att göra när man är ledig :) Ha det jättebra i sommarsolen Karin

  SvaraRadera
 3. Vackra lediga bilder. Skön söndag! /kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Vackert!!! Ja, jag förstår att det har blivit mycket fotande det sista... svackan i våras är som bortblåst *ler* Härligt!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Väldigt fina bilder! Du har lärt dig mycket på din ledighet! Ha det bra! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Vackra bilder. . .
  Här har vi just nu en hel del poolhäng ;-) Njuter av sol och värme, umgås med familjen, läsa en bok, inta ett lugn, ladda om, se fram emot nya möjligheter. . . kramis

  SvaraRadera
 7. Fantastiska bilder! Den första var magisk!

  SvaraRadera
 8. Som alltid, så vackra bilder hos dig!

  Har en fråga och det kan hända du skrivit om detta på din blogg tidigare.. Jag köpte ny kamera nyss och försöker nu lära mig att 1) använda den så bra som möjligt! men också 2) låta bilder på bloggen ta mindre bildminne från just bloggen och 3) låta dem se stora ut..

  Har du lust att dela med dig och berätta gärna vilket dataprogram du hanterar bilderna!?

  Om du har lust, förstås..

  Kram Sara

  SvaraRadera
 9. Underbara bilder! Vilken boke. Hur har du lyckats med den?

  SvaraRadera
 10. Så vackra bilder , de andas verkligen sommarkänsla. Kram

  SvaraRadera