söndag 28 april 2013

Fotoutmaning vänner emellan - Skräp ...

Temat i Fotoutmaning vänner emellan är den här gången "Skräp ..." och oj vad mycket skräp det finns i naturen runt omkring oss. Bilderna i mitt bidrag togs på en av de dagliga hundrundorna i går, en runda då  Edith och jag gick ut på landet längs med åkrarna. Kan efter den rundan konstatera att jag mycket sällan har fokus på marken  in vid buskarna för aldrig har jag sett så mycket skräp där som nu. Burkar, papper, plast, glas, ja allt möjligt som definitivt inte hör hemma någon annanstans än i en papperskorg eller soptunna. 


Hur har det gått för dig? Har du också varit ute och fotograferat skräp? Du får gärna länka med den Blå grodan och vara med i Fotoutmaning vänner emellan.

Trevlig söndag!

Maria


9 kommentarer:

 1. Jag blev arg när jag var ute med kameran!
  Mest för att jag började studera människor som bara kastar det dom har i händerna fast det finns papperskorgar överallt...

  Bra utmaning på flera sätt!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Visst finns det rent för mycket skräp. Bra att det ändå uppmärksammas så kanske det kan bli mindre skräp i vår natur. Ha en fin söndag
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. God morgon! Ja, fy för skräp i naturen och för de som kastar och skräpar ner. Ha en bra söndag Karin

  SvaraRadera
 4. Jag är ju fortfarande krasslig här, så jag fick lösa utmaningen på annat sätt.... Men det kommer en lösning i eftermiddag!

  Jag har verkligen reagerat på alla folk som slänger sin skit överallt. Som inte bemödar sig att ta sig till en papperskorg några meter bort. Som tycker att det är helt okej att öppna bilrutan och slänga ut McDonaldspåsarna efter att ha ätit upp.... Tänk vad det kostar av våra skattepengar att ha folk som plockar upp efter dem! Helt vansinnigt och galet. Nästa gång jag ser någon göra så får den en avhyvling!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Ja, fy vad folk slänger alltså. På jobbet hade vi ju skräpplockarveckan och det är underbart att se de små nästan bråka om vem som såg skräpet först :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 6. Men vad mycket skräp!!! Förstår inte hur man kan missa papperskorgen så grovt...

  SvaraRadera
 7. Ja men usch så mycket skräp det finns överallt!! Kan tänka mig att man som hundägare är extra uppmärksam på skräp, framförallt glas..
  Kram Sara

  SvaraRadera
 8. Ja det är skräp och tyvärr hittar man fimpar precis överallt. Likadant som allt annat skräp folk bara kastar där dom står eller går. Som du skrev tittar man noga så det man massor med skräp. Synd
  Ha en fortsatt bra kväll

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 9. Hej Maria och tack för titt-in. :)

  Tyckte att det var lite kul att det annonserades om just en fototävling på annonspelaren, där jag fotade lite pappers-och häftklämmeskräp.

  Inget som jag skall vara med i dock.
  Det räcker med utmaningar på nätet. ;)

  Ha det gott!

  SvaraRadera