fredag 1 mars 2013

Idag finns det inga ursäkter ...

Det har varit för kallt, för halt och för mörkt. Jag har varit för trött, haft för ont eller haft för mycket annat att göra. Det har helt enkelt funnits massor av ursäkter den sista tiden för att inte dra på mig joggingskorna och ge mig ut på en runda.


Men idag skiner solen, det är 4 plusgrader och jag har inte ont i min tand längre. Trött är jag förstås men jogging sägs ju motverka trötthet. Så idag finns det alltså inga ursäkter för att inte ta den där joggingrundan. Så jag gör det nu och sen, sen håller jag fredag och helg.

Ha en riktigt mysig fredag!

Maria

14 kommentarer:

 1. Duktig du är! Jag får nöja med mina övningar och en lång härlig runda i Zeths sällskap. Vilket var supermysigt. Jag joinar dig sen på joggingrundorna.
  Ha en skön helg!

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Heja, heja!
  Det kommer att kännas underbart!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag funderar lite till. Kan säkert hitta på en ursäkt. Jag önskar jag var lika flitig som du. Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är! Jag skulle också behöva ett löppass, men det är så mycket annat just nu :-) Ursäkter? Japp :-) Ha en riktigt go kväll!

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Jag ska försöka komma ut på en runda i helgen. Nu känner jag inte för skidåkning längre utan nu längtar jag ut i löparskorna istället!:) Å andra sidan är det dags att sätta igång med löparträningen inför nästa utmaning!:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Duktiga du :) Själv gick jag en långpromenad i solskenet.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. Hoppas det blev en skön och uppiggande löp runda. Ha en härlig lördag .

  SvaraRadera
 8. Bra gjort! du blir säkert piggare nu efter:) Kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Bra gjort! HA en riktigt bra lördagkväll, Karin

  SvaraRadera
 10. Du är grym! Fy, vad jag önskar att jag vore lika hurtig som du...

  Jag får återkomma om minneskortet i kameran förresten. Jag vet att det är ett Compact Flash (ett sånt där stort), men jag minns inte hur stort minnet är... Varför tar hon inte ut det och kollar, tänker du... Men jag är på jobbet, så det går inte just nu :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 11. Bra kämp att ta sig ut. Det är verkligen alldeles för lätt att hitta undanflykter eller känna efter. Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 12. Vad du är grym! Jag borde sluta hitta ursäkter och ignorera min avsaknad av ork. Det är ju det man ska få av löpningen liksom. Men det tar sådan tid innan man når dit...

  Kram Linda

  SvaraRadera