torsdag 28 februari 2013

Innan de vissnar ...

Möjligtvis kan det skyllas på att jag faktiskt är väldigt glömsk när det gäller krukväxter och att jag inte har så värst gröna fingrar. Eller kanske är det helt enkelt så att pelargoner som blommar i februari är väldigt känsliga och rentav lite klena redan när de står där i blomsterbutiken. Ja inte vet jag men i morse såg jag till min förfäran att pelargonerna som köptes i söndags redan har gula blad! Och jag lovar, jag har vattnat dem. 


Så för säkerhets skull, innan de vissnar, blev det lite kameralek under sena eftermiddagen. Och än en gång förundras jag över den på en gång rofyllda och uppiggande känslan som det ger att unna sig en stund tillsammans med kameran. 

Maria

9 kommentarer:

 1. Ååhh vilken underbart vacker bild!
  Jag tror de är lite känsliga för dels flytten, sen har man det oftast lite varmare hemma än vad de har i blomsteraffären.

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Vacker bild, men tråkigt med blommorna!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbar bild!!
  Jag tror som Lene, det beror på flytten.
  Dom kommer snart att repa sig.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Bilder i svartvitt är riktigt härligt... jag måste tänka på det, det blir i färg av bara farten :-) Tråkigt när blommor inte håller sig längre tid än så, men hoppas den repar sig! Ha en riktigt go fredag!

  SvaraRadera
 5. Oavsett så är bilden otroligt vacker. Njut av fredagen.

  SvaraRadera
 6. Alla stunder med kameran är underbara :)
  vacker bild!!!

  kram krma och ha en fin helg vännnen.

  SvaraRadera
 7. Du har väl inte vattnat för mycket? Pelargoner vill inte ha blöta fötter hela tiden...varmt och skönt och soligt :-)
  Du tar jättefina bilder!!
  //Karin

  SvaraRadera
 8. Superfint foto! Ett litet tips till när det gäller Pelargoner, de gillar inte att få vatten på bladen så man får vara lite försiktig när man vattnar dem. Hoppas de repar sig! Förresten, plocka gärna bort blommorna nere vid "stammen" när när blomningen är över så kommer det snart fler, nya blommor. Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Otroligt vackert foto! Jag har tyvärr inga tips när det gäller gröna saker :-)

  SvaraRadera