måndag 11 februari 2013

Kärlek ...

Idag firar vi en alldeles underbart busig, mysig och lurvig liten 4 -åring. Det är nämligen Edith som har födelsedag idag. Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig vilken viktigt och värdefull familjemedlem Edith skulle bli dagen då vi hämtade hem vår lilla valp. Den första tiden med hund var inte en dans på rosor. Den busiga valpen som bet barnen i tårna, tog deras saker och drog i deras hår levde till en början inte alls upp till drömmen om en egen hund. Det fanns t.o.m. stunder då barnen undrade om vi verkligen skulle behålla det lilla lurviga monstret. Men efterhand som barnen lärde känna Edith och efterhand som hon lugnade ner sig så har det vuxit fram en stor kärlek mellan barnen och Edith. Och att ha en hund är väldigt mycket kärlek och glädje för hela familjen.


Från kärleken till en hund ska jag nu lite snyggt glida över till en annan kärlek, bloggkärlek. För det var ju det här med awarderna jag fått. Jag blir uppriktigt glad när någon visar sin uppskattning genom att skicka en award till mig men med awarden följer också en känsla som jag inte gillar. Känslan av att känna mig tvungen att välja några få att skicka den vidare till. Just den biten tycker jag är svår, jag tycker ju om er allihop och vill inte välja. Därför har jag slingrat mig undan det där med att skicka vidare ett antal gånger nu och jag tänker på sätt och vis fortsätta att slingra mig lite till. Men den här gången väljer jag att i alla fall skicka vidare till en bloggerska. En bloggerska som är ny här i bloggvärlden och som jag tycker förtjänar att få lite extra uppmärksamhet och kanske några nya läsare. Awarden skickas därför till Lene med bloggen Min gyllene sparv.

Frågorna som följer med awarden den här gången är:

Vad skulle du göra om du visste att du bara hade en vecka kvar att leva?
Vad gör dig lycklig?
Vad är du rädd för?
Vad är ditt motto?
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?

Och till alla er andra kära bloggerskor, alla er som jag tittar in till regelbundet och alla er som tittar in här till mig. Till alla er som finns där, inspirerar och roar, väcker tankar och funderingar, som generöst delar med er av tips och erfarenheter. Massor med kärlek till er genom en stor kram rakt genom bloggvärlden. Ni betyder mycket för mig. 

Maria
10 kommentarer:

 1. Grattis finaste Edith. Jag gillar dig massor, gosiga, tosiga härliga Edith.
  Så mycket vi har skrattat åt dig och dina upptåg, åt ditt fis förnäma sätt och tosiga ideér.
  Kram till dig vännen.

  SvaraRadera
 2. Grattis Edith! Söt du är!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stooort grattis till er båda!! Vilken härlig bild!!

  SvaraRadera
 4. Grattis till er båda! Vilken underbart söt liten hund du har! Jag förstår precis hur du känner kring att skicka vidare, tycker det är fint att du tar ställning! Nu bara måste jag kika in hos Lene :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Grattis till lilla Edith! Såå söt! Visst fäster man sig vid de fyrbenta vännerna.
  Och grattis till awarden, kram Suss

  SvaraRadera
 6. Grattis till Edith och grattis till fina du! Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Vilken fining hon är eran Edith, Grattis till henne idag :)
  Tycker det är roligt att titta in och läsa här, du har en
  kanonfin blogg!!
  /Pia

  SvaraRadera
 8. Grattis till dig och grattis till Edith, riktig sötnos.

  SvaraRadera
 9. Grattis både till Dig och till 4-åringen. Sååå söt!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 10. Hallå, vilken supersöt liten Edith ett grattis till henne, Karin

  SvaraRadera