söndag 10 februari 2013

Återhämtning på mitt sätt ...

Den här helgen står det inget annat än återhämtning på schemat, återhämtning på mitt sätt dvs genom att bara göra sådant jag vill göra som att fota, baka, pyssla och skrota runt här hemma. Ja, en joggingrunda har det också blivit även om det inte riktigt kändes som något jag ville. Men skönt efteråt är det ju. Igår hade jag tänkt mig en fotodag i Malmö men det envisa snöandet satte stopp för fotograferandet och istället hamnade jag i min favoritbutik. Trodde inte att det skulle finnas så mycket nytt ännu men det visade sig att hela butiken var fylld med vårnyheter och det fanns så mycket fint! Jag vill ha allt, eller i alla fall det mesta och det går ju inte, men två blusar, en kofta och en scarf  blev det i alla fall. Och inte nog med att jag tycker att kläderna är fina att titta på, färgerna har så fina namn också. En kofta i färgen turbulence och en blus i färgen dark mercury, visst låter det fint? Och blusen jag har på mig idag har en färg som heter dusty burgundy. Ja, jag gillar när färger har fina namn, det tillför något mer än ögat kan se på något sätt, en känsla.Så har jag fått en award, igen! Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna all denna uppmärksamhet genom awarder men blir förstås lika glad varje gång. Den här gången är det Kicki med den så inspirerande bloggen Creando som skickat en award. Tack snälla Kicki! Och den här gången känns det som att jag bara måste skicka vidare den. Jag har slingrat mig flera gånger nu och valt att inte skicka vidare men den här gången ska jag försöka. Vem jag skickar till återkommer jag med i morgon.

Bästa söndagen till dig som tittar in här!

Maria


14 kommentarer:

 1. Vilka härliga färger. Inte så skrikiga, det gillar jag.Vad kan favvo butiken tänkas heta?
  Ha en skön söndag!

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Grattis! Visst börjar det komma en del vårigt i butikerna. Fina färger du valt både att titta på och med sina fina namn.
  Fortsatt skön söndag! Anita

  SvaraRadera
 3. Oohh vad härligt med vårkläder!! Jättefina färger!! Den däråterhämtningen låter ljuvligt i mina öron :-) Just nu svettas jag med lager av färg :-) Ha en go dag, och grattis till ännu en award!!

  SvaraRadera
 4. Vilka mysiga färger, härligt med lite vårkläder i garderoben. Grattis ännu en award njut av den och söndagskvällen. Kram

  SvaraRadera
 5. Skrota runt hemma måste vara bland det bästa som finns!

  SvaraRadera
 6. Bästa återhämtningen är just träna, baka, fota och skrota enligt mig! :)
  Ha en fin kväll!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Vilka fina färger på kläderna!:)
  Jag har också haft en skön helg om man bortser från skidrundan idag.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig helg för återhämtning och färgerna på det du handlat är helt underbara! Ha en bra vecka nu.. Kram Sara

  SvaraRadera
 9. Det var väl bra för dig! Jag tror du behöver ta dig fler sådana dagar *ler* och lite snyggt fick du med dig hem också :)

  Tack för tanken... en av tjejerna blev sjuk... kändes lite tråkigt såklart, men ändå bra eftsom min förkylning ökat i densitet :/
  Men till våren tar jag gärna en fotoutflykt i Malmö *ler* Kanske får jag guidning?

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 10. Återhämtning är så klokt att satsa på. Så gott man mår av att få göra just så.

  Shoppa kläder är verkligen härligt. Lovade mig själv i fredags att jag snart skall unna mig en riktigt shoppingrunda. Det finns ju så mycket fint i butikerna nu.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 11. Så mycket fint! Underbara färger!
  Och grattis till dig och din fina blogg!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 12. Grattis till awarden..med en sådan fin blogg är det inte konstigt att de kommer på rad.
  Härliga fynd i sköna färger..och vädert i malmö var väl kanske inte allt för lockande igår, men snart blir det bättre igen

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 13. Ha, ha, ha....slingrar du dig också. Det har jag också gjort. Men så insåg jag att man måste lämna kärlek vidare. Det finns så många som är värd den ju. Som du.

  Kramar

  SvaraRadera