tisdag 11 december 2012

Pappersgranar i köksfönstret ...

Även om jag gillar att pyssla på olika sätt så har det så här långt nästan inte blivit något julpyssel alls. Det har liksom varit lite skruttigt både med tid och inspiration.  Men det är ju så med inspiration att den plötsligt kan dyka upp och i lördags såg jag ett pyssel som jag verkligen gillade. Granar gjorda av papperskvadrater trädda på en grillpinne. Granarna hittade jag på den fina bloggen Helt enkelt och jag var bara tvungen att testa. Pysslet i sig var hur lätt som helst men att riva sönder en bok, det tog emot. Ett tag övervägde jag att använda vanligt vitt skrivarpapper, ett tag funderade jag på att gå lös på någon tidning men det blev till slut en pocketbok som offrades för pysslandets skull. Pappret i boken var precis lagom gulnat och ... tja, jag tyckte nog inte så mycket om den boken i alla fall.
 
 
 
Nu står det två tjusiga pappersgranar i köksfönstret och de gav faktiskt inspiration till lite mer pyssel. En gran gjord av mossa är på gång. Kanske visar jag den när den är klar.
 
Önskar alla fina bloggläsare en skön kväll!
 
Maria
 

20 kommentarer:

 1. Söta små återvinningsgranar.. Kraam Pia

  SvaraRadera
 2. Jättefin!! :) Tack för inspiration!! :) Jag har pärlat granar, syns på bloggen imorgon...

  SvaraRadera
 3. Så söta granar det blev av dina böcker. Jag förstår din tveksamhet inför rivandet. Hade tänkt likadant men blev faktiskt lite sugen på att prova. Tror bara inte att jag har några som jag vill förstöra just nu. Jag sparar ditt tips inför framtiden.

  Tisdagskram till dig!
  Veronica

  SvaraRadera
 4. Vilka fina granar! Jag har nog inte heller någon bok jag vill riva sönder, men som Veronica säger, jag kan spara tipset till någat annat år!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. vad fina de blev!..jag nöjer mig med min inspirationsbild och att se alla er andras...:)
  KRAM

  SvaraRadera
 6. De är så söta dessa granar som börjar spridas på bloggar runt om!! Är också sugen att prova!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Vilka fina granar. Är det ok ifall jag lånar en av bilderna till min julblogg www.mysigtmedlotta.blogspot.com och länkar tillbaka till dej?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta! Det är helt ok att låna en av bilderna till din julblogg. Tack för att du frågade först:)
   Maria

   Radera
 8. Väldigt fina granar. Liknar Tine K granarna. Kul att göra egna, kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Fina!
  Och dom kan man ju dessutom ha lite längre än bara över julen.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 10. Jättefint! Man kan göra mycket kul med papper och gamla böcker. Jag tycker det är en fördel om man kan använda det man har hemma och inte tvunget måste iväg och köpa nytt. Kram

  SvaraRadera
 11. Åååå!!! De är ju helt underbara!!! Jag blir bara sååå nyfiken på ditt hem. Så som jag tänker mig... så hade jag nog bara gått och "åh..när men titta...åh...!" Du är så full av idéer och allt blir så bra!

  kram till dig, fina du!

  SvaraRadera
 12. *ler* Skönt att höra att du också bara är människa *hihi* Jodu, damråttor... de har börjat jaga katterna här hemma ;)... kan inte fatta varför vi skaffar ödlor när vi har huset fulla av "råttor" ibland *ler*

  kram kram

  SvaraRadera
 13. Fiffigt!!! Är ledig med barnen imorgon, sugen på nåt pyssel... Kram Sara

  SvaraRadera
 14. Så fina Maria. Ännu mera till butiken :)
  Ses snart kramis

  SvaraRadera
 15. De är så fina! Jag spanade också in dem hos Anna-Malin och blev så sugen på att testa. Man ska bara hinna med det hela också :)

  Kramar

  SvaraRadera
 16. Åh så fina de är, super söta. Ha en fin torsdag. Kram

  SvaraRadera
 17. Wow, vad häftiga..måste hem och göra julgranar...superfint!!

  kram kajsa

  SvaraRadera
 18. Superfint! Vill gärna se granen också!

  SvaraRadera