tisdag 4 december 2012

En bild från Malmö och en fotoutmaning ...

Ibland blir jag väldigt glad när jag sätter kamerans minneskort i datorn och öppnar bilderna. Det händer ju att bilder blir bättre än man först trott, som den här t.ex. En bild från Malmö, tagen i lördags, strax innan mörkret helt hade sänkt sig över staden. Stadens ljus och en alldeles spegelblank kanal ... ja den gör i alla fall mig glad.
 
 
 
Jag har vid något tillfälle skrivit här på bloggen om glädjen i att fotografera och om den lugna och samtidigt kreativa känslan det ger att försvinna in i kamerans värld en stund. Det blir sällan tid för några längre fotostunder men en kort stund är bättre än ingen. Och på tal om foto och tid, det är ju tisdag i udda vecka och tid att presentera ett nytt tema i Fotoutmaning vänner emellan ... 

 
... och temat den här gången handlar om just tid. I tid och otid. Så ta dig nu tid, unna dig en stund med kameran även om julstök av alla de slag närmar sig och var med i min och Kristinas utmaning. Alla är som vanligt välkomna att vara med. Det är fritt fram att tolka temat precis som  man vill. En, två eller flera bilder, det bestämmer du själv. Oredigerad bild eller lek med bildbehandlingsprogram, även där är det fritt fram. Det finns egentligen bara en regel och det är att bilder till temat publiceras på söndag. Då kommer det att finnas en liten blå groda i mitt inlägg att klicka på där du själv kan lägga till ditt bidrag.
 
Ha en fortsatt fin tisdag!
 
Maria

15 kommentarer:

 1. Saknar dig, vart tar tiden vägen :)
  Kram fining.

  SvaraRadera
 2. vacker bild..ska försöka ge mig själv tid ...till att t angt fot aoch vara med ....och så helst sy en sådann pälsväst som du visade häromdagen...*ler

  Kram

  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Väldigt häftig bild.. Jag ska försöka komma ihåg, söndagsbilden på fabriken och detta på sammagång som 2:a advent och annat..Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Jättejättefin bild, du ska inte bara vara nöjd utan SUUUPERNÖJD!! Som vanligt spännande tema och jag ska minsann se till att vara med! :) Önskar dig en fin kväll och du...mössan är nog inte för avancerad för dig, jag skrev ju det Plättlätt ;)

  SvaraRadera
 5. Vackert!!! Har inte varit så många gånger i Malmö och då såg det inte riktigt sånt ut... får nog ta mig en närmre titt på den stan nu ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 6. Så fin bild! Jag är med såklart i vanlig ordning.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vacker bild från Malmö! Tycker oftare att det är så att bilderna blir sämre än jag trott, så tråkigt för det är ju sällan man kan ta om dem.
  Nu gäller det att fundera på söndagens tema, inte helt lätt...
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken fin bild av vårt Malmö!
  Ja emmellanåt så känner man att tiden inte räcker tid för kameran så mycket som man skulle vilja, men det är en sådan glädje när man väl tar tag i det.
  Temat var spännande och klurigt...ska försöka hinna med att vara med denna vecka..det ger sig tills söndag

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 9. Wao vilken härlig bild, riktigt super läcker. Kul utmaning lite att fundera över. Kram

  SvaraRadera
 10. Jättefin bild!!

  Temat tål att tänkas på kan man säga=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 11. Åh vilket spännande tema!!! Jag tänker och tänker..

  SvaraRadera
 12. Vilken vacker bild av Malmö.
  Kram Anita

  SvaraRadera
 13. Helt otrolig bild du har fångat! Riktigt läcker :)

  Och jag är med förstås, men kan bli lite sen med mitt bidrag. Kanske en hel dag...tyvärr... Och så måste jag ju komma på något dessutom :)

  Kramar

  SvaraRadera
 14. Underbar bild! Det var längesen som jag var med i fotoutmaningen men nu är jag gärna med igen, ska bli väldigt roligt! /Maria

  SvaraRadera