fredag 31 augusti 2012

Fredag och en god vana ...

Fredagen är här och det känns som vanligt underbart! Jag ska inte orda om hur fort tiden går och hur knepigt det är att hinna med allt jag vill och måste, jag vet att många av er känner precis på samma sätt, men det var ju det där med att jag lovat mig att fortsätta att vara kreativ trots att vardagen rullar på i ett stundtals rasande tempo.  Jag kan inte påstå att jag hunnit med allt för många kreativa projekt den senaste tiden men jag har i alla fall bestämt mig för att ta tag i en god vana igen. Det är nämligen så att hundrundan med fröken Edith faller på min lott på fredagseftermiddagar och det är ett tillfälle då det passar hur bra som helst att ta med kameran ut.
 


 
Att försjunka i kamerans värld och förlora sig i små skönheter i alla tänkbara lila nyanser är ju en sorts kreativitet det också. Eller hur?
 
Maria

6 kommentarer:

 1. Absolut ...*ler

  Kram och önskar dig en fin helg .

  Pernilla På Piazzan

  SvaraRadera
 2. Absolut!! Kreativ avkoppling på något vis:) Och får man dessutom så fina resultat så är det ju extra bonus!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Absolut! Jag fullkomligt älskar det och att se på vackra bilder av vår vackra natur. Jättefina bilder! Nu ska jag strax ut men här ösregnar det så det blir nog inga bilder:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Å, vilka underbart vackra bilder!
  Kreativitet? Absolut!!! Allt skapande är kreativitet
  och du har just skapat väldigt vackra bilder! *ler*

  Ha en helt underbar lördag.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Säger som de andra, absolut!:) Vackra bilder blev det också.
  Kram

  SvaraRadera