lördag 11 augusti 2012

Festförberedelser ...

Om precis en vecka så är det festligheter på gång här hemma. Två födelsedagar ska firas, min och makens, med en sommarfest i trädgården och det är massor att förbereda. Planeringen började så smått redan tidigt i somras och sedan dess har det planerats och planerats. Jag är inte någon van festfixare så jag har behövt tänka till både en och två gånger kring mat, dryck och annat. Listorna på allt som ska handlas, fixas och lånas är långa men nu känns det som att jag har koll på läget och idag har jag roat mig en stund med att förbereda dukningen och fundera på bordsplaceringen. 

 

Tjusiga och avancerade sevettvikningar är inte riktigt min grej. Servetterna har jag därför helt enkelt vikt på mitten och sedan snurrat ett bomullsband runt så att det blir ett litet "paket".  Idag testade jag med lite murgröna som dekoration men på lördag blir det nog en liten blomma i stället. Nu har jag en hel hög med vikta servetter som ligger och väntar och  punkten servetter kan få ett kryss på listan. Check!

Hoppas att du har en fin lördagskväll!

Maria
8 kommentarer:

 1. Det ser lovande ut! Snyggt och stilrent!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Snyggt det blev! Fint namn på kortet också!;)
  Vi är nyss hemkomna från en 40-års fest som visade sig även vara bröllopsfest!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefin dukning! Gillar murgröna men det blir säkert lika fint mad en blomma. Kram och lycka till./ Pia

  SvaraRadera
 4. Väldigt vackert med servetterna så! Så roligt med en sommarfest! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken fest det verkar bli!! :) Jag skulle gärna sitta ner vid det bordet, har ju sett vad du kan i tidigare inlägg så att det blir en lyckad tillställning kan du räkna med!
  // Sandra

  SvaraRadera
 6. Ser enkelt och stilrent ut ...Snyggt ! och så smart att förbereda långt innan.Är säker på att du får till det jättebra !

  Kram

  Pernilla På Piazzan

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Hoppas ni får massor med vackert sensommarväder på festen.
  Kram Anita

  SvaraRadera
 8. Snyggt att vika servetterna så. Visst är det otroligt kul att förbereda för fest. Trevlig söndag.

  SvaraRadera