onsdag 1 augusti 2012

Ett reafynd + lite pyssel = mys i trädgården

Egentligen är jag inte så mycket för att leta rea-fynd. Det är klart att jag blir glad om jag snubblar över något fint till ett bra pris men jag åker sällan till stan just för att fynda. Men bloggvärlden bjuder inte bara på inspiration, ett och annat reatips har också dykt upp de senaste dagarna och när jag såg ett tips om ett litet brickbord hos Simplicity var jag bara tvungen att åka in om Rusta. Det låg ju ändå på vägen till min syster. På Rusta inhandlades det lilla brickbordet och i bilen hem hade jag tankar om att det skulle stå i allrummet eller i badrummet men det kändes faktiskt för litet på båda de platserna. Brevid en av de svarta bänkarna i trädgården passade det däremot hur bra som helst.Bordet har pyntats med en skruffig kruka där det växer små självsådda plantor av lavendel, favoritsorten jag fått av farmor. Lite ljus behövdes också på bordet och det ordnande jag genom att leta fram två syltburkar. Till den ena hade jag ett blockljus som passade precis. Till den andra smälte jag stearin från några stearinljus direkt i burken (i vattenbad) och stack ner en veke. Lite wellpapp, washitejp, vaxat bomullsband och några smyckesdelar i metall letades fram ur pysselskåpet för att snygga till burkarna. Ett reafynd + lite pyssel = mys i trädgården.

 
Maria


Ps. Är det förresten någon som har tips på var man köpa snygga tapeter, vit botten med något mönster, till en bra peng? Jag har ett skåp som bara står och väntar på att få bli tapetserat.

11 kommentarer:

 1. Jag had inte varit på en enda rea, men det här rea-tipset läste jag också om. Blev ju jätte fint där i er trädgård och vad du är pysslig!:)
  Vi har aldrig köpt juniorsängar till våra barn utan köpt vuxensängar direkt efter spjälsängen och då har de fått stå direkt på golvet, men nu ville vi allt ha ben så att man lätt kan dammsuga under. Dottern ville ha de högsta benen jag kunde hitta!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Blev ju jättemysigt!
  Hoppas augustivädret blir bra så man kan njuta av jumma kvällar i trädgården!
  Ha det bra! Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Hej! vad fint det blev, och vilket fynd du har gjort!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint med ett brickbord fyllt med vackra saker på. Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Jag såg det bordet när jag "mellanlandade" på Rusta för ett tag sedan.
  Det är jättefint och ditt passar ju kanonbra där det står just nu! Sen har du gjort så fint på bordet oxå.....gulligt!

  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så mysigt du fick det!! Tjusigt, var du möjligen all alone också..?

  SvaraRadera
 7. Kul att göra fynd ibland o så fint det blev på ditt brickbord. Duktig du är på att pyssla, kommer du även på idéerna?!
  Kramis

  SvaraRadera
 8. Jag är en riktig rearäv, fast detta brickbord hade jag missat! Mysig sommarkänsla med det! På Rusta bukar de ju ha riktigt fina tapeter, så du kanske få ta en sväng till dit?

  SvaraRadera
 9. Så fint du gjort på brickbordet. Rusta har billiga tapeter. Kram Nilla

  SvaraRadera
 10. Supermys! Jag var på Rusta igår men missade brickbordet. På tal om Rusta så har dom billiga tapeter. Har själv tapetserat skåp med dem tidigare. Vet dock inte vad dom har för utbud just nu.

  SvaraRadera
 11. Vilket underbart tips! Hittade precis hit men är redan fast :) så fint! Kram

  SvaraRadera