måndag 4 juni 2012

You make me happy!

Ni gör mig så glad och ni får mig att le! I går kväll kröp jag ner i sängen med ett leende på läpparna, så glad över alla fina ordspråk och talesätt jag läst och över alla fina bilder jag sett under dagen hos er som var med i Fotoutmaning vänner emellan. I morse var jag tvungen att kika på några bidrag igen och under dagen har ett och annat ordspråk och andra kloka ord farit igenom mitt huvud.
 Att så många kreativa människor ville vara med i fotoutmaningen är fantastiskt roligt!Några valde att hoppa på fototåget under gårdagen, listan med länkar har vuxit och uppdaterades senast idag. Några glömde och kommer med bidrag senare och det är så klart helt okej.

Fortfarande leende önskar jag er en trevlig måndagskväll!

Maria

6 kommentarer:

 1. Tack för att du utmanar mig att vara kreativ och tänka till. Det är jätteroligt att vara med i dina fotoutmaningar. längtar redan tills nästa. Lägger till dig bland mina smultronställen, så att jag hänger med i dina fina inlägg och roliga idéer.

  Underbar bild visar du också.
  Kram L

  SvaraRadera
 2. Men det är en jättekul idé så det är jag som ska tacka för möjligheten att få vara med!! Om två veckor är det dags igen va… Kram

  SvaraRadera
 3. Tack! Och jag håller med fullständigt. Det är väldigt roligt att se vad alla har gjort och tänkt. Så roligt att få vara med om detta.

  Sv; För oss är det också grundskolan som är slut för den äldste. Faktiskt lite sentimentalt. Och roligt såklart. Men det var ju inte alls längesen man bytte blöja på honom... :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Tack! Och tack själv, det är verkligen inspirerande att vara med! Kram Maria

  SvaraRadera