fredag 20 april 2012

Snart blommar de!

 I höstas petade jag ner några tulpanlökar i ett hörn av trädgården på vinst och förlust.
Det blev vinst! Snart blommar ett litet gäng vita tulpaner i trädgården.Sådana skönheter måste ju givetvis förevigas och att grannarna kanske höjer på ögonbrynen när jag kryper runt på gräsmattan med kameran i högsta hugg bjuder jag så gärna på.

Nu är det njuta av fredagskvällen som gäller.

Trevlig fredag till dig!

Maria

8 kommentarer:

 1. Så härligt. Högvinst ju :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Mina grannar kommer se mig krypa snart också. ;-) Dillpion på väg upp men tulpanerna som jag satte vet e sjutton var de tog vägen... Härligt med vår i vilket fall.

  Och det där med hundarna ... Wilma vill alltid ta dammborsten till dammsugaren när jag ska städa. Så roliga dom ä :-))

  Ha en fin helg, kram! ♥

  SvaraRadera
 3. Kan inte annat än le när jag läser, för vem har inte flera gånger gjort som du! Kan säga att mina grannar HAR sett mig och varit framme och frågat vad jag gör...hmm. Bäst att vara ärlig annars kanske de flyttar..hahaha

  Visst är det roligt att se när det man planterat kommer upp i rabatten. Här hemma står mina tulpaner så fint och böjer sig för vinden och jag väntar bara på att de ska slå ut.

  Vilka underbart söta prickiga krukor du visade i förra inlägget. Nu kliar det fingrarna, sådana vill jag göra!!! Men nu väntar först lite städning...

  Önskar dig en härlig helg!

  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 4. Får lite dåligt samvete när jag läser om folks trädgårdar. Jag har inte ens klippt bort allt gammalt i år. Är ingen trädgårdsmänniska, men jag vill gärna ha fint och är nöjd när jag gjort ett röj. Rensa ogräs är dock ingen favoritsysselsättning!;)
  Fina bilder du visar!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Haha, vi bor i radhus och har full insyn från jag vet inte hur många grannar... och jag gör som du, ligger på marken och fotar :-D

  SvaraRadera
 6. Vackert! Våra tulpaner har inte kommit så långt i tillväxten och just nu täckta av blöt, läskig snö... Men om inte haren kommer och tar de så borde det bli en härlig färgprakt snart!
  Trevlig helg!
  Sandra

  SvaraRadera