torsdag 5 januari 2012

Ordning och reda ...

Efter en underbart pratig och trevlig dag med god fika och lite fotograferande tillsammans med fina vännen K så lyckades jag hitta tillräckligt mycket inspiration för att avsluta det jag började på igår, nämligen min arbetshörna. Nu är det ordning och reda igen och det känns riktigt bra.
Ibland måste man stanna upp för att minnas vart man är på väg...


Visst är det kloka ord som man kan behöva läsa lite då och då?


 Tanken med bilderna på väggen är att de ska påminna mig om sådant jag tycker om att göra och att de ska hjälpa mig att hitta stunder för pysslande, skapande och fotande även när vardagen rullar igång igen efter jullovet. Och vet ni jag tror faktiskt att jag kommer att hitta många sådana stunder...

Maria

4 kommentarer:

 1. Fin, fint. tack för en trevligt blöt dag. Maken sover i soffan och jag gör vad jag vill.......
  Har fixat i sovrummet. Det blev super, så mina grabbar behöver inte bära tungt mer. Har tittat närmre på mitt projekt vid dator hörnan. Tror att det kan bli bra och lämnar härmed in en beställning på tre gulsparvssångare ala önsvala stil. Gärna i svart. Vi bestämde vid matbordet att ställa klockan på 01.50 och se Sverige _ Ryssland i VM final i hockey vad säger du om det. Visst hänger du på. Vi ses i soffan, jag fixar te. Godnatt tokstolla Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Måste säga att jag är glad att du är tillbaka i bloggvärlden, saknade dig!:)
  Fint du har det i din arbetshörna! Jag och maken har än en gång pratat om vad vi måste fixa för att jag ska få en arbetshörna, nu måste vi bara se till att få hem sakerna också.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin hörna du har!

  Jag använder photoshop. Försöker lära mig illustrator också, hittills utan framgång ;-) Antagligen för att jag blivit så van med ps. För att göra de väldigt stilrena illustrationerna använder jag "banor/paths" i photoshop. Men jag ritar även för hand, som min senaste bild jag nyss lade upp. Jag använder en wacom bamboo ritplatta, men ibland glömmer jag bort att ta fram den, så illustrationen med garnnystan i håret har jag gjort med touchmusen eller vad det kallas på laptopen. Inte så ergonomiskt.. Oftast så ritar jag först lite för hand och scannar sen in bilden (eller fotar när scannern bråkar) och så gör jag ett nytt lager i ps och ritar med ritplattan.

  SvaraRadera