söndag 10 juli 2011

Semesterfynd

I inlägget jag gjorde igår skrev jag att Käringön bjöd på lite trevlig shopping och här får ni se mitt fynd där ifrån. Ett kuddfodral i linne med tryck. Jag är egentligen inte mycket för souvenirer men det här kuddfodralet är ju ett semesterminne och inredning i ett och dessutom med bokstäver och siffror och det gillar jag. Nu pryder kudden den vita fåtöljen i vardagsrummet.


Det lilla trädet och krukan är också ett semesterfynd. De fyndades i en mysig affär i Göteborg där vi stannade till på vägen hem igår. Affärens namn har jag tyvärr redan glömt. Trähusen är inköpta på Ikea för många år sedan och har länge legat undangömda i en låda men minnet av de fina trähusen i rött och vitt på Käringön fick mig att plocka fram dem igen. Plötsligt känns de också som fynd. Ett fynd gjort i mina egna gömmor.

 

Nu fortsätter semestern på hemmaplan och jag hoppas att jag ska kunna förverkliga en och annan idé som jag samlat på mig under veckan på västkusten. Hoppas med andra ord på att det är en pysslig vecka som börjar i morgon.

Soliga söndagskramar till dig som tittar in till mig!

Maria

3 kommentarer:

 1. Perfekt med sådana souvenirer som man kan använda och inte bara står på en hylla! Gillade både ditt lilla träd och de små husen!:)
  Ha en pysslig vecka nu!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygg kudde, fint litet träd!
  Tittar in om ett tag och ser om du pysslat färdigt. Du visar väl?
  :)
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Tack för kudd-inspirationen, nu vet jag precis vad jag ska göra till mina föräldrar :-)

  SvaraRadera