måndag 10 januari 2011

Vardag igen

Efter en lång och härlig julledighet är vardagen här igen. En vardag som betyder mer jobb igen och mindre tid för bloggande, pysslande och annat kul. Man skulle ju kunna sucka och deppa över detta men det tjänar ju faktiskt ingenting till. Istället är jag fast besluten att göra det bästa av vardagen och njuta och vara tacksam över något varje dag även när dagarna känns tuffa och sprängfyllda med måsten. Det är ju ofta de små glädjeämnena som betyder så mycket.

En gosig hund som blir lika glad varje gång matte kommer hem, mysig kvällsfika med barnen och en fullt utslagen tulpan är vardagslycka idag.

Kram Maria


4 kommentarer:

 1. Du är så klok min vän! Lägg till en kvällsrunda med vännen din så blir dagen fulländad. Vi hörs! Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Har också bestämt mig för att försöka vara mer positiv i vardagen och se även de små glädjeämnena!:) Livet blir ju så mycket roligare att leva då!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Dottern frågade nu ikväll när vi skulle göra ordning i hennes rum och när jag undrade vad hon ville göra, så började hon att prata om hyllor!?!? Som sagt, vet inte om jag alltid tycker att alla hennes idéer är så bra eller ens genomförbara!:) Men det är ju kul att hon är intresserad i alla fall.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har än inte kommit till det stadiet att jag är redo att se på vardagen lite mer postivt (även om det vore betydligt roligare!) Jag måste "grina av mig" lite till först, sedan kan jag börja peppa till mig :-D

  SvaraRadera